En sorgens dag. Vår Honda Civic, som är nästan ny, är kraschad. Ingen människa är skadad men en del materiella skador och ett skadat självförtroende.

Det hela började imorse när jag var ute på dagens leverans med hemmabakade barkbröd till hushållen i området jag bor i. Det är för övrigt mitt, och vårt, nya extraknäck men mer om det i ett framtida inlägg. Kort kan jag säga att smaken är delikat, de är milt laxerande och ingredienserna är nära på gratis.

Vad hände?

Jo, jag skulle göra min 73:e leverans som också var morgonens sista. Jag backade lite oförsiktigt in i grannens nyplanterade lavendelbuske och totalkvaddade vår nya Honda Civic.

Skadorna blev omfattande på bilen men busken klarade sig med några brutna grenar.

Honda Civic
Helvete!

Det ekonomiska

Försäkringsbolaget kommer lösa in bilen och självrisken kommer bli rätt stor. Men i och med de många leveranserna under morgonen går det ekonomiskt jämnt ut. Alltid något sa den som sket ner sig.

Kör försiktigt hörrni! Jag var lite för ivrig att komma hem och räkna pengarna. Det straffade sig.

Ps. Har du sett att Fru Efficient Badass har släppt en bok? Här hittar du hennes bok: ”Sparboken: En konkret guide till ekonomiskt oberoende”. Recension kommer snart men du lär inte bli besviken om man får spoila lite.

Signatur