Vägen mot FIRE / ekonomisk frihet / oberoende och ett liv i linje med personliga värderingar.

600 000 kr passerade

600 000 kronor är avklarade. 603 000 kronor för att vara exakt. Portföljen tuffar på trots att vi inte kunnat spara mycket som vi skulle vilja denna månad. Anledningen till detta var att vi bara fick en lön på grund av fru IGMRs jobbyte. Vi har dock kunnat spara en del, främst på grund av mina side hustles.

600 000
Lyxlirare

Nästa månad blir en bättre månad. Vi får då in två och en halv månadslön samt en del utbetalningar från mystery shopping och annat.

Det tog oss 18 månader att gå från – 30 000 kr till en halv miljon. Jag kan med glädje också notera att 600 000 kronor passerades idag. Detta redan efter knappa 22 månader in i vårt sparande.

Ikväll blir firar vi med ljummet vatten och barkbröd i vårt radhus som fortfarande håller hela 14 plusgrader – trots att vi inte satt på värmen!

Ovan är ett skämt förstås. Vi har en fin tillvaro. Vi äter gott, mår gott och har det bra. Ikväll blir det cava!

Psst. Vill du veta hur vi investerar är det bara att klicka här.

Signatur

17 kommentarer

 1. dejv

  Hur går det med din Casumocashback? Loggade in på MyBonus idag och såg att den var borta som inkommande helt okommenterat. Har mejlat och frågat men ser mörkt ut.

  • HerrIGMR

   Den är tyvärr väck. Casumo och Leovegas hävdar att de kunder Mybonus genererat inte gäller. Mybonus hävdar att allt har gått rätt och riktigt till och där står de. Det blir alltså ingen cashback där tyvärr. Känns skit i och med att jag tipsat många och, förstås, att jag själv går miste om goa pengar.

   Kolla din skräppost – du borde ha fått ett mail från Mybonus. Maila dem kvittona på insättningarna till Casumo och Leovegas så betalar de tillbaka de pengar du satsat. Alltid något…

   • Hea

    Bra information. Jag såg också att det var borttaget men jag har inte fått något mail från dem, inte heller i skräpposten. Så nu har jag mailat dem med en skärmdump från kontoutdraget. Få se vad de svarar. Hann som tur var bara med LeoVegas innan de tog bort Casumo, de blev nog lite överväldigade av trycket och fick nog inte så många blivande kunder som fastnade i spelmissbruk som de hoppats på.

    • HerrIGMR

     Så är det nog. Mybonus har ju ett avtal med ett annat företag som i sin tur har ett avtal med dessa två. Mellanhanden huserar på Malta så därför är det nock lönlöst att dra det till rätten.

     • Hea

      Snabbt svar från Mybonus och pengarna återbetalas. Så lite av förtroendet har de fått åter.

 2. FruEfficientBadass

  Tjoho grattis! 600 000, det smakar fågel. Det är något magiskt med de där jämna talen. Jag närmar mig, trots avsaknad ny kapitaltillförsel, också ett landmärke och är så nära att föra över från kontantkontot bara för tillfredsställelsen att se nuffran.

  • HerrIGMR

   Ja visst är det! Räknade ihop vår portföjt, renoveringsbudget och det vi sparar till sonen (fast på eget ISK). Då har vi 120K kvar till miljonen tutti. Det rör på saj!

 3. K

  Stora gratulationer, fortsätt såhär med både sparande och bloggande!

  • HerrIGMR

   Tack för pepp! Vi fortsätter absolut med både blogg och sparande.

 4. Louise

  Gratulerar! Bra jobbat!

 5. The Dividend Story (@Dividend_Story)

  Grymt bra jobbat, stort grattis!!

  • HerrIGMR

   Tack! Tänk vad snabbt det kan gå bara man är lite crafty och sätter ett mål. Jag förstår verkligen inte hur vi kunde göra av med alla pengar förr…

 6. Skogsanna

  Snyggt jobbat, 600 lakan med ränta-på-ränta blir många lakan framöver!
  Tackar för inspirerande blogginlägg, i januari tar jag omtag på min ekonomi efter allt byggande. Första punkt på listan blir att se över matkostnaderna.

  • HerrIGMR

   Tack SA för dina vänliga ord. Ja det är och blir pengar.

   Tips för maten är Undertian.com – henne har vi många sköna stålar i ISKn att tacka för.

 7. dejv

  Hur många dagar tog det för MyBonus att betala tillbaka de 200 kr efter att du mejlat skärmdumpen?

  • HerrIGMR

   Hejsan,

   Jag var nog en av de första som mailade in. Det gick på en dag. Nu har de säkerligen lite back log (har kontakt med några andra som också fått vänta längre än jag).

Kommentera