Löpning & skador – inte blir man f*n yngre. Löpningen går bättre och bättre igen efter lite skador, stukningar och vår misstänkta covid-19 i mars förra året.

Löpningen är väldigt viktig för mig. Det rensar huvudet, lugnar och håller kroppen i form. Grejen är att jag tycker hela tiden att jag har små skador. Det är ofta nån skit som gör ont. När jag löser det dyker något annat upp och hämmar mig.

Jag hade ont i höger knä för ett tag sedan och rehabade bort det. Nu har jag fått problem, dvs smärta i, vänster knä, ljumske och i viss mån vaden. Det känns som att jag löser en sak och sedan flyttar sig problemet vilket på något sätt tyder på en obalans tänker jag.

Livet!

Vem vänder man sig till?

Det är svårt att hitta någon sjukgymnast som tar ett helheltsgrepp och det är det jag tänker att jag behöver. Jag vill kolla över mitt löpsteg, eventuell obalans i styrka, svagheter och så vidare. Jag vill kunna springa smärtfri och gärna i många, många år till. Frågan är bara – var vänder man sig för att ta ett helhetsgrepp?

Någon som sitter inne på kunskap/tips om en sådan person i Skåne eller bara peka mig rätt. Är det en sjukgymnast, primärvården, nödslakt, veterinär eller schaman jag behöver avlägga ett besök hos?

Signatur