Mer cashbackerbjudanden? Samma läsare som tvingade till sig (frågade snällt via e-mail) detta inlägg om cashback har nu hört av sig igen. Finns det inte fler cashbackerbjudanden att kapitalisera på?

IGMRs rungande svar är att – det gör det alltid! Om än i varierande grad och attraktivitet.

Cashback är en av våra små inkomstströmmar som kanaliseras in i vårt sparande. Vi använder främst Mybonus och Refunder. Dock är Mybonus de vi nöter på mest och varför får du veta längre ned i texten.

Hur funkar det?

Först och främst är cashback precis som det låter. Pengar tillbaka. Går du in via en cashbacksajt och klickar dig vidare till den butik du ska handla i kommer du få tillbaka lite pengar. Ofta som en procentsats av totalsumman du handlar för. Cashbacksajter har också ibland erbjudanden där du får pengar tillbaka om du tecknar dig för en tjänst. Dessa kan du avsluta sedan (kolla villkoren) eller behålla om det är en bra tjänst. Vi gör både och.

MyBonus fungerar som så att du kan tipsa vänner och annat löst folk via en tipslänk. Du får då 10% av deras bonus under ett år. Har du en vän, sambo, KK eller annat spännande kan du regga dig och sedan värva dem. Länken ovan är min värvningslänk och du får 50 kr om du registrerar dig via den. Sedan kan du som sagt själv bjuda in kreti och pleti och ge dem 50 kr i värvningsbonus.

Vi använder cashback när vi köper linser, vid renovering, apotek, klädinköp, fröer till trädgården med mera.

cashback badrumsgolv cashbackerbjudanden
Mosaikgolv till tvättstugan. Köpt med cashback via Golvpoolens hemsida.

Cashbackerbjudanden i detta nu:

 • Fortum 300 kr – en favorit som vi utnyttjat två gånger då vi skrev över elabonnemanget på fru IGMR för att kunna göra just detta. Dessutom 500 kr i rabatt på Fortums faktura och bra elpris.
 • Fixael.nu 300 kr – vårt kommande elabonnemang som vi tecknat oss för men kör igång om ett par månader. Detta för att Fortums 500 kr skall kunna utnyttjas.
 • Hedvig hemförsäkring 300 kr – Vi bytte från Länsförsäkringar till Hedvig och har inte ångrat oss. Förutom cashback sparar vi knapp 100 kr i månaden till bättre villkor.
 • Brocc 250 kr – Öppna ett investerarkonto på Brocc och få 250 kr. Detta har både jag och Fru IGMR gjort. Vi har inte investerat en krona ännu.
 • Ownit 150 kr – Vi byter abonnemang på internet ganska ofta för att spara pengar och nyttja erbjudanden. Via tjänsten Bredbandsval hittade vi Ownit men tecknade oss via Mybonus istället för cashback.
 • Larm.se 66 kr – Få en offert på larm utan att förbinda dig att köpa.
 • Miljonlotteriet 149 kr + 200 kr superpresentkort – Du måste köpa lotter för 150 kr för att få cashbacken och presentkortet. Vill du inte ha mer måste du säga upp tjänsten.
 • Hayu 35 kr – Prova Hayu som är streaming av realityserier gratis. Säg upp om du inte gillar.
 • Wype 35 kr – Få tillgång till alla Bonniers tidningar. Samma om Hayu, säg upp om du inte gillar. Gratis provperiod.
 • Illustrerad Vetenskap Digital 35 kr – Som ovan. Gratis provperiod som du sedan kan säga upp.
 • DN + DI ger vardera 65 kr men är knixiga att säga upp. Använd appen/tjänsten ”Mina tjänster” för att säga upp dem enklare.

Slutknorr

Vill du själv hålla koll går du in på Mybonus kampanjsida då och då (så gör jag) eller på butikssidan och sorterar på högst återbäring.

10% av all insamlad cashback under maj månad skänks till Radiohjälpens insamling för utsatta covid-19 grupper av Mybonus. Alltid trevligt med sådana initiativ.

Nu ska jag åter göra det jag borde, nämligen nöta på tangentbordet för att dra in pengar till min arbetsgifvare.

Ha en fin helg alla. Vi tänkte ta oss ut på utflykt bland rapsfält och kanske kolla in Fulltofta. Det har legat på vår to do ända sedan Erik från Kajak.nu tipsade om det i kommentarsfältet.

Signatur