Det är återigen fredag och jag och familjen ser fram emot en skön fredagkväll. Planerna är spikade. Fisk och potatis (IGMR juniors favoriträtt, gärna sill eller varmrökt lax), lite snacks och en film. Maten skall intas framför TV:n för extra mysfaktor enligt junior. På fredagar går vi honom till mötes.

Helgen kommer bli lugn. Fru IGMR har avverkat första veckan på nya jobbet och är mätt på nya intryck. Jag behöver byta till vinterdäck eftersom det snart är förbjudet att sladda runt på sommarsulorna. Bilen är dessutom bokad för uthyrning nästa helg och jag vill inte att de skall åka olagligt (även om det är 9+ i här i söder just nu).

Annat som vi tänkt göra i helgen är att kanske ta en tur till svärföräldrarna samt se om vi kan bli klara med det 1000 bitarspussel vi började på i veckan. Tycker att det räcker med planer där.

Tävlingen är avgjord.

I övrigt kan jag meddela att tävlingen om boken ”Design Your Future” är avgjord.

Frågan som ställdes var ”Hur många mysteryshoppinguppdrag har Herr IGMR gjort under det senaste året?”.

Rätt svar var 34. Halvan kom närmast med sin gissning på 37 st. Vinnaren är underrättad och boken läggs snart på brevlådan.

Veckans dumhet

Fru IGMR fick punktering på sin nya cykel. Jag åkte till Biltema och köpte en slang som inte fungerade. Dimensionen var rätt men jag behövde en slang med prestaventil. En sådan slang beställdes, levererades och installerades av mig. Hon kom en kilometer och sedan var det samma skit igen, punktering.

Här någonstans tröttnade vi båda på mig och mina lagningsförsök och vi YOLO lämnade in cykeln för lagning. 299 kr (!) tog de för ett slangbyte. Tutti har det kostat oss närmare 400 kronor att få punkteringen åtgärdad. Vi sätter upp dem på lärokontot.

Lästips

Fredag Happiness is the Only Logical Pursuit

Jag kommer lämna er med ett lästips för helgen. I dokumentären ”Playing With Fire” nämnde de ett av mina favoritinlägg av MMM: ”Happiness is the Only Logical Pursuit”. Hur slår konsumtionssamhället mot Maslows behovspyramid? LÄS!

Ha en skön fredag och en skön helg!

Signatur