Vi fortsätter med tipsen om gratis pengar. Nu är det 111 gratiskronor från Revolut.

Revolut
Revolutkortet (inbjudningslänk för 111 gratiskronor)

Nu är de igång igen och delar ut gratispengar. Det jag pratar om är det gratis betalkortet från Revolut (inbjudningslänk).

Både jag och fru IGMR har kortet och skaffade det genom en tidigare gratispengkampanj och det har fungerat finfint. Man beställer kortet, sätter in 100 kr och gör ett köp. Det kan vara vad som helst, online eller fysiskt.

Mitt köp gjorde jag på Meds den 28 augusti och redan den 30 augusti fick jag mina pengar kronor insatta på Revolutkortet. Fru IGMR betalade en utelunch med sina 100 kronor och ett par dagar efter dök även där upp pengar kronor på hennes kort.

Vill man hacka systemet kan man betala med Revolutkortet och utnyttja Lottoland eller Multilottoerbjudandet från mina cashbacktips. Vips har du skapat gratispengar i två led.

Hur gör man?

Rent praktiskt gick det till så att vi laddade ner Revoluts app och skötte registreringen därifrån. Vi fick ta en bild på våra ID-kort för att verifera vår identitet och påfyllnaden av korten gjordes med våra vanliga betalkort. Ungefär en vecka senare anlände korten i brevlådan i kartonger som vår son tyckte var magiska. Ni får se vad jag menar om ni beställer kortet.

Vill man inte ha ett fysiskt kort och bara utnyttja dessa 111 kr kan man skaffa ett virtuellt kort i appen. Då gör man onlineköp med det kortnumret. Det kan man förresten göra under tiden man väntar på det fysiska kortet också.

När jag beställde våra kort tänkte jag mest på de gratispengarna men kortet har andra fördelar. Gratis uttag upp till 2000 kronor per månad, inga växlingsavgifter i 28 valutor och möjlighet att ha 28 olika valutor på kortet. En annan finess är att man ser köpet direkt i appen och slipper vänta ett antal dagar som på vanliga kreditkort.

Revolut skickade en inbjudningslänk till fru IGMR som gör att du och hon får 111 kronor om du beställer ett kort, sätter in 100 kronor och gör ett inköp.

Det verkar som om de skickar denna möjlighet till alla som skaffar kortet. Det killgissar jag mig till eftersom varken jag eller min kära fru inte har något uttalat samarbete med dem. Vi är blott vanliga kunder. Därmed kan du själv, eventuellt, göra samma sak och tipsa nära och kära när du får ett erbjudande om att dela ut gratispengar.

Ps. Mer gratispengar i mitt senaste cashbacktips.

Signatur