Som blogginnehavare får man en massa erbjudanden och annat skickat till sig. Jag får alltså inga saker men företag vill att jag promotar deras varor, tjänster och annat. Det mesta är rent ut sagt skit och verkligen sådant som jag inte vill förknippas med eller kan stå för. Det som hamnar på bloggen är sådant som jag själv använt och som skapat mervärde, förenklat eller sparat pengar för mig och min familj.

Abundo

Idag tänkte jag dock göra ett avsteg från detta och ge ett tips samt förhöra mig om det är någon i läsarskaran som har testat och kan rekommendera tjänsten. Det jag pratar om är Abundo. Det är ett abonnemang där man får tillgång till teater, konserter, film stand up, opera, musikaler och annat i Stockholm och Göteborg – detta i ett och samma abonnemang. Jag tänkte direkt på Fru Efficient Badass  när jag såg denna tjänst. Fru EB – har du testat?

Jag ogillar fasta månadskostnader och jag bor inte i dessa två städer. Jag går också hellre och ser på lite luriga och obskyra band som spelar på andra sidan sundet (Köpenhamn). Det jag gillar med tjänsten är att man kan upptäcka nytt som man annars inte skulle betalat för att se.

Odla gurka och majs.

De har ett sådant där öppningserbjudande. Första månaden för 90 kr. Om det faller dig på läppen och du befinner dig i dessa städer, testa vettja. Du kommer till Abundo genom att klicka här.

Odla

En annan sak som dök upp i min inbox och som verkligen är herr IGMR kompatibel var en rabattkod från Odla.nu. 20% off på ett köp genom att ange koden superweek100 . Detta kombinerar du förstås med att köpa via Refunder och få ytterligare 3%.

Jag lämnar er med en kort krönika av Markus Torgeby, författaren till ”Löparens Hjärta”, om att avstå och nödvändigheten att göra det. Jag har inte läst boken men den ligger nu på min läslista.

Trefvlig onsdag.

Signatur