Livet är inte bara ett sparande utan man måste få njuta också. Visst har vi en bil som gör allt vi kräver av den, d.v.s. tar oss från A till B på ett billigt, tillförlitligt och bra sätt.

MEN.

Det finns ett MEN. Den gör det inte med stil. Jag fyller snart 40 och känner att jag måste få unna mig. Livet är trots allt till för att levas och ibland vill man komma från A till B med stil. Jag vill att folk tittar till när jag kommer med min bil och blir lite avundsjuka. Vi har ju trots allt sparat ihop en årslön förra året men det syns inte. Det kommer det snart att göra.

Vi (jag) har köpt en frihetsmaskin, Amerikanskt stål, en huvudvridare – en Ford Mustang. Sparkapitalet rör vi inte utan kör 100% blanco. Därmed får sig bara nettoförmögenheten en liten törn men sparandet är intakt.

V8, svart, min.