Vägen mot FIRE / ekonomisk frihet / oberoende och ett liv i linje med personliga värderingar.

Fredag och Herr IGMR fyller år.

Idag fyller jag år och firades imorse med pannkakstårta och skönsång. Jag har tagit en ledig dag som spenderas med baby IGMR samt min far. Fru IGMR ville också vara ledig men har för mycket på jobbet så det hinns inte. Trist men ytterligare en påminnelse om att vi är på rätt spår angående vår väg mot ekonomiskt oberoende…

Planen för min dag är att lägga lite pärplattor med Pokemonfigurer och ta en långpromenad i skogen med medhavd fika. Ikväll slår familjen IGMR på stort och kör årets första hämtmat, nämlisch sushi. Sedan bubbel, brasan och gissningsvis lego eller fler pärlplattor. I år har jag uttryckligen bett om att inte få några presenter. Jag kommer inte på en enda sak jag vill jag vill ha förutom tid med min familj.

Igår när jag och baby IGMR gjorde en eldpokemonpärplatta och lyssnade på musik satte vi på lite Broder Daniel. Deras låt “Work” fångar arbetslivets malande rätt fint. Vi har hittat en bakdörr som vi börjat glänta på. FIRE here we come!

Ha en fin helg, lägg ner mobilerna och umgås. Tid och tid tillsammans är vår viktigaste tillgång även när man fyller år.

I wake up every day feeling the same way
Wake up every day feeling the same way
Badi bap bap bap
Badi bap bap bap
Wake up every day
 
I got to go to work, then hurry home
Got to go to work, then hurry home
Badi bap bap bap
Badi bap bap bap
I got to go to work
Then hurry home
 
Oh every day is just the same
Oh every day is just the same
Badi bap bap bap
Badi bap bap bap
Every day is just the same
Oh it’s all the same
All the same
Signatur

4 kommentarer

 1. Fru EfficientBadass

  STORT GRATTIS! Ett år närmare FIRE. Känns bra att ni har ett så solitt Pokemon-tema i er familj. Barn i den åldern är som Rain Man – jag minns ett mardrömslikt år då de bara ville titta på en TV-serie/film ("My Little Pony när de var människor"), varje dag. Ibland flera gånger.

  Och ännu större grattis till att erfara en födelsedag när du på RIKTIGT (inte bara som en läpparnas bekännelse) inte önskar dig någonting. Lycka är inte att få allt man vill ha, men att vilja ha allt man äger (Hyman Schachtel) .

  Nu lyssnar jag på din låt. O misery, o misery tralalalala, is a place in meee…

 2. Pappa betalar?

  Grattis. Låter som att du fick en toppendag.
  Mvh PB?

 3. Vår ekonomiska resa

  Stort grattis!! 🎉

 4. Anonym

  Tack ska ni ha! Helgen har spenderats med familjen i naturen, framför brasan, framför legobyggen och med en bok i händerna. Digital detox blev det visst också. Mobil och Ipad förpassades ner i källaren och där fick de ligga.

Kommentera