Covid råder och har tagit familjen IGMR i ett järngrepp. Det har lite lagt sig som en blöt filt över december.

Fru IGMR hade en bussig kollega som gick till jobbet sjuk och bedyrade att det inte var covid (det var covid). Fru IGMR blev sjuk och isolerades. I samråd över facetime blev övervåningen hennes. Tallrikar med mat ställdes utanför hennes dörr. Lite senare kom de ut tomma och städades undan av undertecknad.

Jag och IGMR junior trodde vi duckat kulan men några dagar och nysningar senare kunde jag ana två streck på antigentestet. Igår föll den siste krigaren, unge IGMR junior.

Gång tre

Detta är gång tre (första, andra) vi har covid i familjen. Även om det är rejält pissigt denna gången också får jag nog ändå säga att det är den mildaste infektionen hittills. Jag har dessutom fyra vaccinsprutor och fru IGMR har tre. Jag som alltid brukar bli sjukast har klarat mig rätt bra förhållandevis. Även mina astmalungor verkar (peppar, peppar) vara rätt lugna denna covidomgång. Så har inte fallet varit de andra gångerna.

Att vara förberedd

Vi är inga uttalade preppers men vi ser allt till att ha ett lager mat. Det har varit rätt gött att ha och nöta på nu när alla i familjen är sjuka. Även lagret av paracetamol och sådant har fått sig en liten törn men så glad jag är att ha det.

Ta hand om er och gå inte till jobbet sjuk. Man tycker att det borde vara självskrivet nuförtiden men det verkar inte vara så överallt.

Signatur