Status januari 2022 – Det har varit skit. Jag skulle kunna avsluta inlägget så men jag kanske får nyansera mig något. Skit har det dock varit.

Varför har januari varit så dålig Herr IGMR? Vad i hela friden kan ha satt käppar i ditt lyckohjul?

covid-19
Tog två för att vara säker

Men de är ju inte så säkra de där snabbtesterna? Det borde väl du veta Herr IGMR?

Provsvar covid-19
Tog ett PCR i Staffanstorp för att vara säker

Men detta är ju ingen samhällsfarlig sjukdom längre typ. Hur farligt kan det vara? Du är väl dessutom trippelvaccinerad???

Status januari 2022
Ska vi inte passa på att skära av oss fingertoppen också? Jättekul som covidpositv och redan justerad i andra armen pga. axel ur led? Underlättar att duscha tex!

Covid 19

Ja det föll sig inte bättre än att hela familjen insjuknade i covid-19 för nu tio dagar sedan. Trots att både jag och fru IGMR har tre sprutor i per skalle i armen så har vi varit dåliga. Främst fru IGMR har varit riktigt kass och är faktiskt fortfarande så att hon har svårt att jobba på grund av huvudvärk, allmän sjukdomskänsla och att hon är så igenmurad i snoken. Jag hade väl en dag där jag var utslagen men sedan har jag ändå stått på benen-ish.

Jag är dock fortfarande inte bra. Lungorna gillar inte trappor och doft/smak har tackat för sig. Jag har återfått lite doft och smak men jag hoppas de behagar att återvända helt och hållet. Sedan huvudvärken. Dumma covid-19.

IGMR junior hade feber i tre dagar är nu pigg som en lärka.

Typ ALLA vi känner, ALLA-ish på jobbet och många i IGMR juniors klass har haft det nu på kort tid. En löpeld.

Status januari 2022 – livet

Ja vad ska man säga? Covidpositiva och covidinducerad brist på energi. Det har blåst en massa ute och månaden har varit väldigt fattig. Fru IGMR ramlade och slog upp ett stort jack i armen som behövde sys. Jag skar mig rätt illa på nya kökskniven vid stroganofflagning. Fingertoppen var nästan helt av vilket är superkul när man är covidpositiv. Jag behövde egentligen sys men fru IGMR fått specialplåster som jag snörde ihop skiten med. Det verkar ha funkat och det läker fint.

Trädgården knoppas men energin har som sagt varit ganska låg. Ett löppass noterades dagen innan vi fick covid-19. I övrigt har det mest varit att stoppa mat, vätska och paracetamol i kakhålet för att överleva.

Status januari 2022 – ekonomin

Jamen det har väl inte varit så mycket muntrare där. Ryssland tuffar sig och inflationsotäckingen stökar. Lysa backar 4,4% och Avanza backar 9,22%.

Status januari 2022
Portföljen backar till 1 887 000 sek. ATH ligger på 2 020 000 sek.

Nu har det ordnat upp sig något och jag noterar att portföljen har ökat till dagens notering: 1 930 000 kr.

Sparkvoten landar på all time low, 31%, då vi har en större engångsutgift samt att vi lagt undan 9 000 kronor till att hyra ett hus i Tilsdvide, Danmark, under sportlovet. Långa promenader, Louisiana Museum of Modern art, Köpenhamn, Helsingör. Som vi längtar! Det göttiga är att, precis som på höstlovet, har inte danskarna lov samma vecka. Alltså är det luftigare på de flesta ställen man vill besöka.

Vimla 0 kr
Mobilabonnemanget. En positiv sak i alla fall. Älska Vimla.

Övrigt

Januari är över och det är jag himla glad för. Denna månad har mest varit överlevnad utan några rosa moln. Februari är igång, ljuset är på ingång och Olympiska Spelen startar. Restriktionerna släpps och vi har snart tillträde till vår tomt på Österlen. Det blir nog bra tillslut.

Hur har din januari varit?

Signatur