Idag är jag ledig och IGMR junior lediga. Om ett par timmar kommer min far a.k.a. ”fajfaj” med juniors bristfälliga uttal. De ska iväg till och gå på museum. Själv tänkte jag ägna tiden åt att en långpromenad i solen och bokläsning på soffan.

Vi är bilfria i helgen eftersom bilen är uthyrd via SnappCar. En fin inkomst som nollar våra bilutgifter för månaden. En helg så går vi plus / minus noll – svårare än så är det inte.

Jag gillar detta med att vända utgifter till inkomster. I delningsekonomin finns det så många möjligheter via tjänster som Hygglo, SnappCar, Airbnb och andra. Så många sitter på outnyttjade resurser som skulle kunna generera inkomster. De i sin tur skulle kunna möjliggöra att gå ner i tid eller starta ett sparande. Lite mer frihet alltså.

Tänkte lämna er med Frank Ocean s låt ”Thinking about you” som jag fick upp ögonen för genom Jonas Hassen Khemiris fina sommarprat i år. Han pratar om känslor, mod, föräldraskap och här någonstans väver han in denna låt med en FIRE-vänlig refräng:

Or do you not think so far ahead?
’Cause I been thinkin’ ’bout forever

Frank Ocean

Hoppas ni får en fin helg.

Ps. Har ni sett detta? Folk köar utanför IKEA i flera städer för att köpa nya kollektionen som är designad av L.V´s chefdesigner. *SAD*

Signatur