Byt till vinterdäck billigt med cashback & få pengar tillbaka.

Jag är en förespråkare av att serva, reparera och byta däck själv på bilen. Det tar ner kostnaderna något enormt på bilägandet. Jag är också medveten om att man av många olika anledningar inte har tid eller ork att asa runt på tunga vinterdäck eller ens har plats att förvara verktyg. Så vad gör man?

När jag inte kan reparera bilen själv använder jag mig av Autobutler och jag tänkte nu ge er ett tips inför bytet till vinterdäck.

Byt till vinterdäck

Autobutler är en offerttjänst för bilservice, reparationer och annat bilrelaterat. Här i söder kan man få däcken bytta för ett par hundralappar vilket är väldigt överkomligt. Idag när jag kollade igenom Mybonus efter nya cashbackkampanjer såg jag att Autobutler ger 85 kr cashback på alla köp. Du kan alltså få däcken skiftade för 200 kronor (cirka) och få 85 kronor tillbaka i cashback. Årets däckskifte för dryga hundralappen alltså.

Byt till vinterdäck
När man accepterat och utfört ett arbete på bilen får man bedöma verkstaden. Det är tryggt och bra att kunna se vad andra skrivit innan man accepterar en offert.

Gå in på Mybonus och sök efter ”Autobutler”. Lägg upp din bil och det arbete du vill ha utfört. Få in offerter och välj baserat på pris / omdöme. Jag har gjort sex offerter och accepterat fyra av dem. Det har fungerat bra. Jag har inget samarbete med Autobutler eller Mybonus utan det är tjänster som jag använder för att det sparar pengar (och man kan tjäna pengar på Mybonus).

Brukar du byta till vinterdäck själv eller lejer du ut det?

Signatur