Först och främst vill jag tacka för alla kommentarer och klokskaper på mitt förra inlägg om att finansiera nödvändiga renoveringar. Vi har inte landat i planerna än men jag kommer återkomma till det. Vi har lite annat som pockar på vår uppmärksamhet nu som att komma igång på jobbet efter semestern, skolstart samt eventuellt lite jobbrelaterade förändringar. Dags för musiktips!

De som följt bloggen ett tag vet att jag har skapat en spellista för er läsare som jag adderar låtar till med jämna mellanrum. Tanken bakom listan som jag kallar ”Tända av #2” är en lugn lista för sociala sammanhang, gubblurar på soffan eller annat mysigt. Just nu innehåller den 72 låtar och 5 timmar + musik. Ni hittar den här.

Jag står just nu vid mitt skrivbord på jobbet och lyssnar på listan och kände att jag måste dela med mig av en låt som knockar mig varje gång. Låten ”Something on your mind” av Karen Dalton och kan bäst beskrivas som att Billie Holiday (rösten) möter Dylan. Magi!

Signatur