Fredagsmusik – Sol och varma vindar väntas i Skåne denna helg. En middag med goda vänner är planerad i vår trädgård imorgon annars är vi helt planlösa denna helg. Jag sitter just nu och småpausar på mitt kontor mellan två tunga exceluppgifter och funderar på vad vi ska bjuda på. Någon som har idé? Kanske blir det Power Green Salad som bas nu när vi har så mycket palmkål och bladpersilja i trädgården. Kanske man ska ha grillad halloumi till? Fisk?

Vår bil är uthyrd hela helgen så förflyttning av våra frugala kroppar får ske till fots eller på två hjul. De som hyrde bilen skulle visst övernatta i Röstånga och vandra på Söderåsen hela helgen. Låter riktigt härligt tycker jag. Igår innan de hämtade bilen såg jag till att städa ur den, tanka och fylla på spolarvätska. Vi håller bilen generellt sett i ett något finare skick nu när vi hyr ut den. Det blir lättare att snabbstäda innan uthyrning och jag trivs bättre i den.

Fredagsmusik då? Jo jag tänkte  bjuda på någon som jag tror ungefär en promille av er kommer gilla. Jag gillar när musiken skevar till sig lite. Jag gillar melodier och jag gillar krockebilar och natur. Vad passar då bättre än att bjuda på Alex G (Sandy) med låten ”Gretel”.

En underbar musikvideo med just destruction derby, upptäcktsfärd, åka pick up och jaga varandra i gräset. Saker jag gärna skulle vilja ha mer av i mitt liv.

Signatur