Mybonus & cashback

Jag fortsätter mina inlägg om hur man tjänar gratispengar på cashbacksajter. Igår hittade jag två nya erbjudanden på Mybonus. Leovegas och Casumo ger båda 400 kronor cashback om man sätter in 200 kronor på vardera sajt och spelar upp dem.

Registrera dig via min inbjudningslänk så får du 50 kr.

Detta har både jag och Fru IGMR gjort vilket ger oss 800 kronor netto för kanske 20 minuters arbete. I och med att jag har värvat Fru IGMR till Mybonus ger det mig 10 % av vad hon tjänar. Så hennes 400 cashbackkronor genererar 40 extrakronor till mig. Tutti blir det alltså 840 kronor in till vår ISK.

Nu kunde detta vara slutet på denna solskenshistoria men icke. På Leovegas var det nämligen så att jag vann 990 kronor på en slotmaskin när jag spelade upp mina 200 kronor. Dessa fördes illa kvickt över till vårt bankkonto.

Nästa spelsajt, Casumo, vann jag som förväntat ingenting på. Här någonstans kände jag en liten ilning och impuls att vinna tillbaka mina 200 kronor jag satsat. Detta har jag aldrig tidigare känt och jag förstod för första gången – på riktigt – vilken dragning dessa spelsajter kan ha. Det var en ganska intressant stund där vid matbordet och jag kunde ta ett steg tillbaka och förstå vad otroligt starka drivkrafter denna branch har. Jag loggade ut och hittade två mail i min inbox att återbäringen registrerats på Mybonus.

OBS!

Jag har skrivit i tidigare inlägg om dessa erbjudanden på cashbacksajter och att man kan, och bör, utnyttja dessa erbjudanden till sin egen fördel. Spelföretagen och abonnemangstjänster satsar pengar på att du inte ska orka säga upp abonnemangen eller ska börja spela upp dina pengar. Sätt ett alarm i din kalender att du ska säga upp abonnemangen och utnyttja gratispengarna från spelföretagen. Tänk att du är en digital Robin Hood och investera sedan pengarna i din ISK samt var nöjd att du lurat systemet.

Signatur