Cashbackerbjudanden och gratispengar… Jag har uppmärksammat att cashbacksidorna har börjat smyga in en annan typ av kampanjer och erbjudanden än de vanliga 2-8% cashback tillbaka på köpbeloppet. 

cashbackerbjudanden
Denna bild har inget med inlägget att göra! Vår radhusträdgård á la Åsa Axelsson. Gräs bort, ätbart in.


Cashbackerbjudanden

Det nya är testa-på-erbjudanden, spelsajter och andra kampanjer. Detta kan man (och bör man) självklart utnyttja till sin egen fördel. Har man diciplin att säga upp dessa abonnemang i tid så att de inte går över i ett löpande abonnemang och gud förbjude, börja spela om pengar. Då kan man mjölka cashbackerbjudanden. Dessa företag satsar pengar på att du inte ska orka säga upp ditt gratisabonnemang och på att du ska börja tröska runt i spelträsket. Sätt en påminnelse i telefonen om att du ska säga upp abonnemanget och håva in cashbackpengarna. Investera sedan de lättförtjänta pengarna i en ISK.

På cashbacksidan Mybonus finner du nu nedan erbjudanden.

  • DI + DN 100 kr cashback vardera.
  • Fortum 400 kr cashback på elavtal, ej bindningstid. Bra elpris men du kan byta till annat bolag sedan om du vill.
  • Lottoland 250 kr cashback om man spelar för 35 kr.
  • Multilotto 200 kr cashback om man spelar för 100 kr.

915 kronor cashback blir ovan om man drar bort de 35 + 100 kronor man måste spela för. Är ni två i hushållet kan båda anmäla sig – glöm bara inte att den första skall värva den andre. Då tillfaller 10% av den andres cashback den förste under ett år.

Tidigare har jag gjort samma på en annan cashbacksida, Cashbackshopping, vilket också drog in knappa 1000 kronor. Då var det två spelsidor och ett abonnemang för realityserier som jag tecknade mig och Fru IGMR för. Cashbacksidan Refunder är också en bra sida men där finns inte så många bra erbjudanden likt ovan. 

En sak kanske också bör nämnas. Cashback räknas som en rabatt och är därmed icke skattepliktig.

Signatur