Vägen mot FIRE / ekonomisk frihet / oberoende och ett liv i linje med personliga värderingar.

Gratispengar på cashback utan att köpa något.

Cashbackerbjudanden och gratispengar… Jag har uppmärksammat att cashbacksidorna har börjat smyga in en annan typ av kampanjer och erbjudanden än de vanliga 2-8% cashback tillbaka på köpbeloppet. 

cashbackerbjudanden
Denna bild har inget med inlägget att göra! Vår radhusträdgård á la Åsa Axelsson. Gräs bort, ätbart in.


Cashbackerbjudanden

Det nya är testa-på-erbjudanden, spelsajter och andra kampanjer. Detta kan man (och bör man) självklart utnyttja till sin egen fördel. Har man diciplin att säga upp dessa abonnemang i tid så att de inte går över i ett löpande abonnemang och gud förbjude, börja spela om pengar. Då kan man mjölka cashbackerbjudanden. Dessa företag satsar pengar på att du inte ska orka säga upp ditt gratisabonnemang och på att du ska börja tröska runt i spelträsket. Sätt en påminnelse i telefonen om att du ska säga upp abonnemanget och håva in cashbackpengarna. Investera sedan de lättförtjänta pengarna i en ISK.

På cashbacksidan Mybonus finner du nu nedan erbjudanden.

 • DI + DN 100 kr cashback vardera.
 • Fortum 400 kr cashback på elavtal, ej bindningstid. Bra elpris men du kan byta till annat bolag sedan om du vill.
 • Lottoland 250 kr cashback om man spelar för 35 kr.
 • Multilotto 200 kr cashback om man spelar för 100 kr.

915 kronor cashback blir ovan om man drar bort de 35 + 100 kronor man måste spela för. Är ni två i hushållet kan båda anmäla sig – glöm bara inte att den första skall värva den andre. Då tillfaller 10% av den andres cashback den förste under ett år.

Tidigare har jag gjort samma på en annan cashbacksida, Cashbackshopping, vilket också drog in knappa 1000 kronor. Då var det två spelsidor och ett abonnemang för realityserier som jag tecknade mig och Fru IGMR för. Cashbacksidan Refunder är också en bra sida men där finns inte så många bra erbjudanden likt ovan. 

En sak kanske också bör nämnas. Cashback räknas som en rabatt och är därmed icke skattepliktig.

Signatur

10 kommentarer

 1. Investeringsundersköterskan

  Jag gillar bilden 🙂 Har själv något liknande projekt på gång.

  Mvh
  Investeringsundersköterskan

  • Anonym

   Vad kul! Är själv väldigt glad över att man bara kan gå ut och hämta sig mat i trädgården.

 2. MRKIA

  Jag har dock inte fått cashback från varken lottoland eller multilotto. Så verkar ändå som att de blåser kunderna 🙁 att tjata på kundtjänst på den aktuelle cashbacksidan är också omständigt.

  • Anonym

   Jag har haftbtvå sådana fall. På Cashbackshopping kom inte bonusen från Multilotto in automatiskt. Fick skicka in kvitto manuellt till kundtjänst och sedannlöste det sig. På Refunder kom inte mitt köp av servicegrejer till bilen med. Samma där – skickade in kvittot och sedan dök pengarna upp.

 3. Flow-FI

  Jag lyckades även vinna 110kr på multilotto, som jag såklart genast överförde till min ISK. 🙂

  • Anonym

   Haha! Tur-Pelle!

 4. Oberoendefrihet

  Får passa på och tacka ändå, tack vare ditt tidigare inlägg som jag började testa med det här. Under maj månad dessutom då dom hade dubbla pengar åter på mer eller mindre allt. Väntar på en 1050kr, tog mig väl en-två timmar för allt. Ok "sidogig" 🙂

  Disclaimer: Ej fått pengarna på kontot än utan är kommande

  • Anonym

   Visst är det goa gratispengar! Nettotimpenningen är inte dum – 500-1000 kr timmen.

   Kul att du testade!

 5. AYE

  Hej! Först vill jag börja med att tacka för ett trevligt och intressant inlägg! Har en liten fråga gällande tidningserbjudandena (framförallt DI och DN) som finns åter på MyBonus. I vilket skede säger du upp prenumerationen? Är det när pengarna har trillat in under "Redo för utbetalning"? Stod nämligen att dom har rätten att "hålla" kvar beloppen i 30-45 dagar, och då har gratisprenumerationen i vissa fall utgått.

  • Anonym

   Hej! Om jag inte missminner mig kunde en av dem sägas upp direkt och den andra var man tvungen att vara prenumerant i 18 dagar. Det står i det finstilta kopplat till erbjudandet. Flow FI gjorde som så att han skaffade appen ”Mina Tjänster” och sa upp dem därifrån – lite smidigare.

Kommentera