Vägen mot FIRE / ekonomisk frihet / oberoende och ett liv i linje med personliga värderingar.

Cashback igen – nya erbjudanden på gratispengar.

Jag plockade ut lite av min cashback från Mybonus idag och såg att de verkar ha någon slags drive för trogna medlemmar. Jag räknas tydligen som det trots att jag gick med nyligen. De har i alla fall både för mig och fru IGMR höjt cashbacken som jag skrev om häromdagen. Ta en koll om det gäller dig också.

Edit* Utdelningsbagaren bekräftade min misstanke om att cashbackbeloppen inte är samma för alla. 

De bästa kampanjerna just nu:

 • DI + DN 150 kr cashback vardera.
 •  Fortum 600 kr cashback på elavtal, ej bindningstid. Bra elpris men du kan byta till annat bolag sedan om du vill.
 • Smarta Spelare 75 kr cashback (endast registrering krävs)
 • Wype 78,75 kr cashback vid tecknande av abonnemang med två månader gratis (sägs självklart upp). 
 • Multilotto 300 kr cashback om man spelar för 100 kr.
 • Lottoland 250 kr cashback om man spelar för 35 kr.

Andra bra men inte superattraktiva erbjudanden är:

 • Miljonlotteriet 300 kr cashback om man tecknar abonnemang för 149 kr.
 • Simple Feast 487,5kr cashback om man köper någon av deras matkassar för 699 kr innehållande tre måltider för 2-3 pers. 
Min status just nu på Mybonus. 

I övrigt fick jag via en annan sida tips om att Nextory erbjuder två månader gratis om man använder rabattkoden: sommarläsning19
Jag anmälde mig och ser fram emot att lyssna på Tobias Schildfats “Vägen till din första miljon” och Per H Börjessons “Så blir du miljonär i hängmattan”. Såg även att Torgebys “Löparens Hjärta” – tips!

Som jag skrev i mitt tidigare inlägg kan man (och bör man) självklart utnyttja dessa erbjudanden till sin egen fördel. Har man diciplin att säga upp dessa abonnemang i tid så att de inte går över i ett löpande abonnemang eller bli biten av speldjävulen, kan man mjölka cashbackerbjudanden. Dessa företag satsar pengar på att du inte ska orka säga upp ditt gratisabonnemang och på att du ska börja tröska runt i spelträsket. Sätt en påminnelse i telefonen om att du ska säga upp abonnemanget och håva in cashbackpengarna. Investera sedan de lättförtjänta pengarna i en ISK. 
Ovan knappa tusing som jag hämtat ut kommer ligger nu tryggt i min ISK hos Avanza. 

8 kommentarer

 1. Pappa betalar?

  Perfekt. Ska sätta mig ikväll och fixa dessa gratispengar.
  Strålande.

  Mvh PB?

  • Anonym

   Jamen gör det – gratis är gott!

 2. Anonym

  Tycker DN nästan är värre än spelsidorna. Mest för att jag (och flera andra) inte fått våra prenumerationer uppsagda när man sagt upp dem. Så tickar de på någon månad till och dn säger att något måste blivitfel men inte fan tar det bort abonemanget. Har till och med visat dem mailen som är kvitto på uppsägningen men fakturan kommer ändå.

  • Anonym

   Ja det är ju skit. Jag har inte haft det problemet när jag sa upp min och Fru IGMRs abonnemang. Dock vet jag att Flow FI hade bekymmer men löste det genom att ladda hem appen "Mina Tjänster" och sa upp abonnemanget därifrån.

 3. Maria

  DN är jävulen ha ha. Jag har i omgångar haft olika erbjudanden och nu terror-ringer de flera ggr/dag. Så aldrig mer! Men nu har jag spelat på Lottoland, läskigt. Hatar spel och vill inte gynna industrin men nu var det ju lite intressant med cashback. Vad tror du, måste man vara medlem tills cashbacken är utbetald? Tycker som sagt detta är väldigt läskigt även om jag ALDRIG kommer att spela mer än det jag måste nu.

  • Pappa betalar?

   Det står i villkoren att du inte får radera ditt konto inom 3 månader.

  • Anonym

   Exakt. Jag har kvar mitt konto men har blockat alla utskick så att de går direkt i skräpkorgen. Jag hatar också spel men känner att jag ger dem en pytteliten känga i och med att jag utnyttjar dem.

  • Anonym

   Angående DN och alla andra. Jag har skaffat TrueCaller på mobilen. Då kan man ha koll på om det är en försäljare som ringer och blocka.

Kommentera