Jag plockade ut lite av min cashback från Mybonus idag och såg att de verkar ha någon slags drive för trogna medlemmar. Jag räknas tydligen som det trots att jag gick med nyligen. De har i alla fall både för mig och fru IGMR höjt cashbacken som jag skrev om häromdagen. Ta en koll om det gäller dig också.

Edit* Utdelningsbagaren bekräftade min misstanke om att cashbackbeloppen inte är samma för alla. 

De bästa kampanjerna just nu:

  • DI + DN 150 kr cashback vardera.
  •  Fortum 600 kr cashback på elavtal, ej bindningstid. Bra elpris men du kan byta till annat bolag sedan om du vill.
  • Smarta Spelare 75 kr cashback (endast registrering krävs)
  • Wype 78,75 kr cashback vid tecknande av abonnemang med två månader gratis (sägs självklart upp). 
  • Multilotto 300 kr cashback om man spelar för 100 kr.
  • Lottoland 250 kr cashback om man spelar för 35 kr.

Andra bra men inte superattraktiva erbjudanden är:

  • Miljonlotteriet 300 kr cashback om man tecknar abonnemang för 149 kr.
  • Simple Feast 487,5kr cashback om man köper någon av deras matkassar för 699 kr innehållande tre måltider för 2-3 pers. 
Min status just nu

I övrigt fick jag via en annan sida tips om att Nextory erbjuder två månader gratis om man använder rabattkoden: sommarläsning19
Jag anmälde mig och ser fram emot att lyssna på Tobias Schildfats ”Vägen till din första miljon” och Per H Börjessons ”Så blir du miljonär i hängmattan”. Såg även att Torgebys ”Löparens Hjärta” – tips!

Som jag skrev i mitt tidigare inlägg kan man (och bör man) självklart utnyttja dessa erbjudanden till sin egen fördel. Har man diciplin att säga upp dessa abonnemang i tid så att de inte går över i ett löpande abonnemang eller bli biten av speldjävulen, kan man mjölka cashbackerbjudanden. Dessa företag satsar pengar på att du inte ska orka säga upp ditt gratisabonnemang och på att du ska börja tröska runt i spelträsket. Sätt en påminnelse i telefonen om att du ska säga upp abonnemanget och håva in cashbackpengarna. Investera sedan de lättförtjänta pengarna i en ISK. 
Ovan knappa tusing som jag hämtat ut kommer ligger nu tryggt i min ISK hos Avanza. 

Signatur