Idag har jag dragit in lite stålars på mina side hustles. Framförallt har jag dock haft en underbar helg och riktigt fin söndag. Svärföräldrarna har varit här med sin hund och vi umgicks en stor del av lördagen. Innan de kom var jag och IGMR Junior och åt frukost hos en av mina vänner.

IGMR Junior har haft tre vänner här i idag. Fem timmars intensiv lek blev det innan första barnet kroknade och ville hem. IGMR Junior är rätt trött och nöjd med dagen. Glass, pannkaka, studsmatta, lekstuga, trädklättring, kubbspel, lekplats, lego och en del fäktning. Intense.

Sidehustle-hunden och jag fick nog av alla barn och drog till skogs. Fick nästan till en gubblur på en bred stock men icke. Hunden lyckades dock att ta en sig en liten lur.  

Vårt hund-sidehustle har varit här hela dagen idag eftersom ägarna skulle bort. Det blev till att snickra en liten grind till tomten och nu är vi preppade för fler hund och småbarnsbesök. Gött. Grinden fick jag till av spillvirke från mitt staketbygge som jag gjorde för ett par år sedan. En liten win bara det.

Icke sa nicke, lilla sidehustle-hund! Rustika grinden säger stopp!

Stålarna då?

Jo, jag har under helgen tjänat nästan 2500 kronor på främst två saker – SnappCar och Cashbacksidor. Jag fick nämligen min första bokning på SnappCar som är en sida där man hyr ut sin bil till andra privatpersoner. Fyra dagar vill de hyra bilen 20 – 23/6 vilket ger mig knappa 1400 kronor.

Klart du får hyra vår Ford Focus i fyra dagar för 6 % av dess marknadsvärde!

Cashback

Utöver det har jag mjölkat lite cashbackerbjudanden. DI + DN har just nu kampanj med två gratismånader. Tecknar man sig för det får man 120 kr per prenumeration. Det gjorde jag för både mig själv och fru IGMR = 480 kronor. Sedan hade de även en kampanj på något spelföretag där man skulle registrera sig och spela en rad (35 kr). För det fick man 250 kr cashback. Även detta körde jag X 2. 30 minuters arbete gav knappa 1000 kronor. Allt detta gjorde jag på cashbacksidan Mybonus.

Tidigare har jag gjort samma på en annan cashbacksida, Cashbackshopping, vilket också drog in knappa 1000 kronor. Då var det två spelsidor och ett abonnemang för realityserier som jag tecknade mig och Fru IGMR för.

Har man diciplin att säga upp dessa abonnemang i tid så att de inte går över i ett löpande abonnemang och gud förbjude, börja spela om pengar. Då kan man mjölka cashbackerbjudanden. Dessa företag satsar pengar på att du inte ska orka säga upp ditt gratisabonnemang och på att du ska börja tröska runt i spelträsket. Jag sätter en påminnelse i telefonen om att jag ska säga upp abonnemanget och tar tacksamt emot cashbackpengarna.

Jag och IGMR junior fick också med oss tre pantflaskor á 1 kr stycket på en liten kvällspromenad idag. De pengarna kommer tillfalla honom men jag vill ändå redovisa dem och även stila med att vi är med i pantletargänget.

Imorgon måndag och det känns sådär. Vann ett par brusreducerande hörlurar i torsdags på Tradera. Knappa 300 kronor vilket var en bråkdel av nypriset. Kontoret jag arbetar på är lyhört så jag hoppas att dessa ska hjälpa mig med att kunna fokusera. Har ni testat brusreducering? Det är märkligt – ett knapptryck och sedan blir det mycket tystare. Framtiden är här.

Signatur