IGMRs ”Tända av” spellista på Spotify

IGMRs spellista Tända av

Jag gillar att ta det lugnt och jag gillar att lyssna på musik. Att göra båda samtidigt är smått underbart. Tiden innan jag drabbades av utmattningssyndrom slutade jag med allt som är lustfyllt, bland annat musiklyssning. Det är en bra värdemätare på mående att se vad man ägnar sin tid åt. Drar man under längre tid ner på sådant som fyller själen (vad det än må vara) bör man ta sig en funderare (det gjorde inte jag).   

Så… jag har satt ihop en Spotifylista som heter ”Tända av” till er alla som gillar att ta det lugnt. Den passar att gubb/damsova på soffan till, äta middag till, socialisera till och annat.

Hoppas ni gillar musiken på ”Tända av ”lika mycket som jag och vi gör. Listan är levande och fylls på successivt när ny bra musik hittas.

Mer om musik hittar du här.

Signatur

Publicerat

i

av

Etiketter:

Subscribe
Notify of
guest

11 Comments
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
Flow-FI
5 years ago

Härligt, ska börja med maten snart och lyssna under tiden!

Anonymous
5 years ago
Reply to  Flow-FI

Gött. Hoppas den föll herrn i smaken.

AtlasInvesto.blogg.se
5 years ago

Tänkvärt IGMR.

Och som den music lover jag är spelas din lista i mitt vardagsrum, till ett glas sherry och boken "Fuck Balance – gilla läget och må bättre", vilken jag varmt kan rekommendera.

Och ditt inlägg "The Once And Future World" berättar om hoppfullheten att naturen kommer sannolikt finna sin balans när vi väl lämnat in.

Dock var ju återinsättningen av varg i Yellowstone något som vi kan krediteras för?. Så att den vilda naturen i Yellowstone började vakna till liv igen var åtminstone i det specifika fallet lite tack vare oss naiva Homo sapiens.

Lägger till dig bland läsvärda bloggar på min blogg då du verkligen förtjänar det. Snubblade över din fina blogg för första gången idag!

Med vänlig hälsning,

Atlas Investo

Atlasinvesto@gmail.com

Anonymous
5 years ago

Vad glad jag blir över din kommentar – tack! Lägger boken på minnet, din blogg i min blogglista. Efter en snabb koll verkar det som om vi har en hel del beröringspunkter.

Sherry och bok låter mys. Jag tar en glögg och lyssnar på musik, an evening well spent.

Fru EfficientBadass
5 years ago

Passar perfekt eftersom vi har gäster ikväll!

Anonymous
5 years ago

Guttigt

Anonymous
5 years ago

Tända av#2 är en avknoppning av min superlånga spellista ”Tända av” (500+ låtar). Den spretar mer men vill ni ha en riktigt lång avtändning kommer länken här: https://open.spotify.com/user/krba40/playlist/5gc1vEHdwu0ayX0HOZMXCt?si=n1izPzzWSFmfwN6Xa4t93w

fruminimera
5 years ago

Bra att ha span på sig själv! Så en märker när en börjar snedsegla.

Anonymous
5 years ago
Reply to  fruminimera

Snedsegla lite lagom är kul. För mycket – not so much.

Fru Lugn
5 years ago

"Damsova på soffan" coming up!

Anonymous
5 years ago
Reply to  Fru Lugn

Skönt!

11
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x