Vilka är ni? Jag har tidigare nämnt att jag kanske inte har så många, förutom Fru IGMR, att diskutera filosofi, sparande, FIRE-rörelsen, life hacks (gärna allt above i kombination) och annat som jag brinner för. Vänner har jag många som jag mer än gärna umgås med men bloggen och tänket är jag inte helt öppen med. Därför är jag så glad att jag genom denna blogg har kommit i kontakt med läsare och andra bloggare. Det ger mig mycket att får tjöta fritt i mitt kommentatorsfält här, andra kommentatorsfält, via mail och kanske snart in real life. Det känns som om jag fått ett till ben att stå på i livet och något annat att engagera sig i som är väldigt lustfyllt och lustdrivet (HELT frikopplat från arbetet).  

Min nyfikenhet kring er väcktes och jag började borra ner mig i Google Analytics vackra värld.

Låt mig presentera er läsare.  

Bloggens läsare har en helt jämn 50/50 könsfördelning. Vid bloggens start övervikt kvinnor (60/40).

De flesta läsarna är mellan 35-44 år och läser bloggen från någon av Sveriges tre storstadsområden tätt skuggade av Halland och Västerbotten.

Läsarnas främsta intressen är politik, finans, resor, mat och träning  

Kort sagt är ni mig

Jag är 38 år, bor i en av Sveriges tre största städer, är jämställd (igår murade jag en vägg och tvättade samtidigt. Skämt åsido, viktig fråga för mig) och mina främsta intressen är samma som ovan förutom miljö, natur och filosofi.    Min väg in i detta community var att jag drabbades av utmattningssyndrom. Det ställde hela livet på sin spets och jag insåg att jag inte ville leva mitt liv som jag tidigare gjort. I och med detta öppnades en mental dörr eller ”glipa” som Fru EB kallar det. Den öppningen gjorde mit mottaglig för nya tankar och idéer. Känslan jag hade var att jag såg ingen väg ur min situation då vi var tvugna att gå runt ekonomiskt. Jag visste nog inte vad jag sökte efter men jag hamnade så småning om på ekonomibloggar och via dem ekonomibloggar och poddar med fokus på mjuka värden.  

Jag hittade inte så många svenska exempel så jag sökte mig över Atlanten och hittade massor. MMMChooseFISlowly Sipping Coffee med flera. Här hittade jag hem och in i FIRE rörelsens vänliga budskap. Ett budskap som appellerar på mig något enormt. Fokus på värderingar, fokus på gemenskap, fokus på tid, fokus på ansvar, fokus på fokus och fokus på miljö. Detta kryddat med en enkel investeringsstrategi som inte tar överhanden och därmed låter livet ta plats. Detta om mig.   Jag undrar nu vilka ni är. Har jag gissat rätt? Hur hittade ni hit och vad är det som intresserar er? Vad vill ni att jag ska skriva mer om? Tvättstugan? Utmattningssyndrom? Det memoryspel jag och familjen gjorde i veckan för 0 kr och som genererat timmar av underhållning?   

Vilka är ni
Baby IGMR apar sig.

Skriv gärna några rader, det hade uppskattats.   

Signatur