Status oktober 2018. Denna månad döper jag om månadsrapporterna till något enklare. Månadsrapport låter för mycket som mitt arbete och denna blogg är något annat och skall vara pure joy.. 

Personligen har oktober varit en riktigt fin utomhusmånad som avlöpt utan större dramatik. Vi har kommit ner i vår lägsta månadskostnad någonsin. Dryga 22 000 kronor kostade vårt radhusliv denna månad trots att vi kört sonens födelsedag på Leos Lekland och har städhjälp två gånger i månaden. Det senare har passerat vårt frugala nålsöga och vi känner att det är värt att lägga våra pengar på det. Jag får nock vidareutveckla vårt resonemang i ett separat inlägg inser jag.

Det har tillkommit en hel del läsare denna månad vilket gillas. Jag vill passa på att tacka Fru EB för detta (Google analytics säger att hon ligger bakom 99 % av er nytillkomna läsare och Google ljuger aldrig). Tack så hemskt mycket för detta Fru EB.

Siffrorna

Varje månad presenterar jag lite siffror och statistik för hur det går för oss. Tanken bakom detta är att dels kunna följa vår utveckling själva men också för att inspirera någon som t.ex. är i den situationen vi var i innan februari 2018, där vi levde från lön till lön utan några besparingar, till att göra en helomvändning och spara pengar med ökad livskvalitet.

Sparkvoten blev 65%

Portföljen ökade från 186 131 kr till 214 291 kr. En go ökning på 28 160 kr.
Nettoförmögenhet steg från 1 846 022 kr till 1 879 392 kr. En go och fin ökning på 33 370 kr.

status oktober 2018
Fru IGMR lagar och har sig. Hon är duktig.

En fin månad och jag hoppas på fler sådana. Hur var er oktober?

Signatur