För några dagar sedan publicerade Placera.nu en artikel om FIRE. Artikeln började bra och sakligt men sedan gick det som det gick när John Skogman, daytrader och Börspoddare uttalade sig. Han killgissade mest och var uppenbarligen inte påläst. När han dessutom börjar prata om lycka visar det att han är ute och cyklar. Detta har uppmärksammats av flera FIRE bloggare och antagligen renderat en del arga mail till Placera.nu.

Därför blev jag glad när jag såg på min bloggkollega Fru Efficient Badass blogg att hon blev intervjuad i uppföljningsartikeln till haveriet ovan. Fru EB gör som vanligt ett bra jobb med att presentera tankarna och drivkraften bakom FIRE, här kryddat med hennes personliga historia. Inget killgissande här utan kvalitet. Det enda jag som havregrynsälskare vänder mig mot är att hon använder denna ädla gröt som en nidbild av snålisar/FIRE-ivrare. Leave havregröten alone!

Det rör på sig i media nu och snart kommer även filmen Playing With Fire – the Documentary tidigt 2019 vilket jag ser mycket fram emot. Kul att detta alternativ till ekorrhjulet (eller ”det ultimata life hacket” som Fru EB säger) får så mycket fokus nu i media.

Du kan läsa artikeln om Fru EB här.

The FIRE is spreading.
Signatur