Cashbackerbjudanden hos Refunder – Jag satt och blev lite nostalgisk när jag skrev gårdagens inlägg om att det var sex år sedan vi började spara. Jag inser att jag gör en del saker fortsatt som jag inte skriver om längre i bloggen, t.ex. cashback.

Idag kom också ett mail från en gammal läsare som önskade att jag gjorde en cashbacksammanställning likt förr i tiden. Så varför inte…

Vad är cashback?

Den vanligaste formen av cashback är en kickback i form av en % tillbaka i pengar när man handlar något i en webshop. Det finns dock goda möjligheter att mjölka systemet genom att utnyttja de rena pengaerbjudanden som finns om man tecknar sig för en tjänst. Antingen behåller man tjänsten om man gillar den, byter till annan leverantör och får ytterligare en cashback (ofta elabonnemang) eller så prövar man tjänsten och avslutar den inom gratisperioden.

Cashback i form av % tillbaka i pengar använder jag främst när jag handlar linser till fru IGMR eller till apoteksvaror. Där har jag en sparad lista på cashbacksajten Refunder (nedan). Det finns flera cashbacksajter men jag har valt att renodla och använder därför bara Refunder.

Cashbackerbjudanden hos Refunder

Refunder är den cashbacksajt som jag har bäst erfarenhet av. Genom att utnyttja alla erbjudanden jag kommer över har jag kommit upp i en snygg summa. När du väl är medlem kan du också värva andra medlemmar och få 100 kr per medlem som nyttjar erbjudanden inom 45 dagar. Nuvarande status nedan:

Cashbackerbjudanden hos Refunder
  • Min inbjudningslänk ger dig 50 kr om du handlar inom 45 dagar.
  • Skellefteå Kraft – 400 kr återbäring om du tecknar elavtal.
  • Levler – 50 kr återbäring för öppnat gratiskonto samt 125 kr om du sätter in 200 kr – vilka du kan ta ut senare.
  • Albert – utbildningsapp för barn. 75 kr för abonnemang vilket du har gratis till påsk och kan avsluta inom prövoperiod.
  • Sigmastocks – 100 kr för öppnat konto (vilket är gratis).
  • Bookbeat – Ljudböcker. 40 kr för öppnat konto vilket är gratis i 45 dag. Nyttja och avsluta.
  • Påmind – Jättebra tjänst som gratis håller koll på dina avtal. 25kr cashback för nya användare.
  • Telge Energi – 300 kr återbäring om du tecknar elavtal.
  • Kärnfull Energi – 300 kr återbäring om du tecknar elavtal.

Nära 1000 kronor att tjäna ovan om du nyttjar Skellefteå Kraft och de andra tjänsterna. Sedan kan jag som trädgårdsintresserad inte låta bli att slänga in Odla.nu som har 3% återbäring och Wexthuset som har 5% återbäring på köp.

Det jag verkligen gillar med cashback är att detta är pengar i fickan, skattefritt, i och med att det räknas som en rabatt. Pengarna betalas oftast ut inom tre månader och kan sedan investeras för att växa vidare.

Tips är också att värva t.ex. din partner och sedan kan både du och denne nyttja vissa tjänster som Sigmastocks eller liknande.

Signatur