Detta köper vi på Black Friday. Så var dagen här där röda siffor skall vändas till svarta och folket förköper sig på saker man inte behöver. Samtidigt är detta också en dag (eller numera en vecka) där det, för den prismedvetne, går att göra bra köp.

Vi kommer göra två köp av julklappar till IGMR junior på Black Friday då de faktiskt var markant billigare. Resterande klappar är redan köpta och levererade av två trevliga Traderasäljare. Där är det nämligen alltid Black Fridaypriser om man så vill 🙂

Så vad köper vi?

Förbrukningsvaror – ett öppet mål. Schampo & Balsam av det märket vi gillar, linser & linsvätska, tvättmedel i storpack, diskmedelstabletter, tandkräm, ansiktsvatten och sådant.

Leverans hem till dörren är heller inte dumt om man kör femkilos tvättmedelspaket.

Hur går vi tillväga?

Jag brukar gå in på Prisjakt och jämföra priserna på det jag vill ha. Om den butiken som har bäst pris även är listad på cashbacksajten Refunder går jag in och gör köpet där.

Ett annat trix jag har är att sätta bevakningar på Prisjakt om det är saker vi behöver köpa men som inte är jättebråttom. Det gjorde jag till exempel när jag renoverade tvättstugan eller bytte vitvaror. Då plingar det till om prylen understiger den summan man satt. Smidigt.

Vad köper du på Black Friday?

Signatur