10 av 10 – så såg förra helgen ut för mig. Huh? En vän skickade mig en Spotifylista som han hade knåpat ihop. Listan bestod av hans fullpoänglåtar och jag fick inspiration att prestera något liknande.

Förr i tiden var en av mina favoritsysselsättningar att göra blandband och senare blandband fast i CD format. Nu är det lättare och lite ocharmigare att göra en spellista. Det kräver inte lika mycket av en. Förr skulle man till exempel tajma in så att alla 60 minuter på bandet fylldes till pricka. Utbudet av låtar var också skralare och begränsades till ens egen CD och vinylsamling.

I alla fall. Jag fick en skjuts av inspiration och höll på med mitt lilla projekt av och till hela helgen. Det mynnade ut i en nu 177 låtar lång lista som säkerligen kommer byggas på allt eftersom.

10 av 10
IGMR juniors lilla hand anno 2016 och vinylsvarven i bakgrunden. Neil Youngs ”Zuma” skymtar å.

Reglerna är enkla. Endast en låt per artist/band och låten ska, enligt dig, få tio av tio poäng.

IGMR 10 av 10

Här kommer IGMRs 10 av 10 lista. Hur ser din ut?

Trevlig helg förresten! Solen skiner och här i Skåneland ser det ut att bli metrologisk vår på tisdag. Därmed har vi, även i år, hoppat över den metrologiska vintern. På måndag har vi överlåtelse på vår österlentomt. Mys.

Signatur