Konserter och återförening. Jag sitter lite nipprig och lyssnar alldeles för högt på musik. Häromdagen nådde nyheten mig att mitt gamla favoritband & mina gamla hjältar, Pavement, återförenas och ger sig ut på turné.

Om en och en halvtimme släpps biljetterna och vi har siktat in oss på konserten i Köpenhamn / Vega. En underbar lokal som vi har sett massor av bra band på. Beach House, Damien Jurado och Real Estate för att nämna några. Nu är konserten först i november nästa år men ändå.

När jag väl var inne på Vegas hemsida såg jag att Aldous Harding kommer dit i mars 2022. Det blev till att klippa biljetter till den konserten också. Aldous Harding rullade i bilen när vi åkte till Kroatien med tåg 2019. Det blir fint att marineras i de tonerna igen.

Det var ett tag sedan man kunde tänka tanken att gå på konsert. Hoppas, hoppas det håller i sig med vaccin och låga smittotal så att man kan få uppleva detta nästa år.

Det är ganska lyxigt att bo här nere i Skåne. Att hoppa på tåget eller ta bilen till Köpenhamn på kortare tid än att ta sig mellan delar av Stockholm.

Perfektion i låtform.
Bara älska, älska det ljuva 90-talet
Detta är nästan så avskalat och nervigt det kan bli. Stor musik & otrolig låt. Ett glas vin och slutna ögon när man lyssnar.
Rösten!

Fredag & tjöt

Idag checkar hela familjen ut tidigt. Det är magiskt väder ute så vi tänkte hämta junior direkt vid skolslut 13:30 för att styra kosan mot havet och en badeftermiddag med medhavd mat och dryck á la FIRE. Lyx att få glo på havet medan man tuggar i sig.

Kämpinge
Samma strand förra fredagen…

Imorgon överraskningsfest för en vän som fyller 50 och nästa helg fyller junior åtta. Några dagar senare är det dags för mig att fylla 40. September är alltid full av aktivitet.

Vi har bokat in oss på ett spahotell om ett par veckor för att ligga i blöt samt markera övergången till 40 / fira mig. En kul take away från bokningsförfarandet är att en natt med mat i fint rum fre-lör eller lör-sön kostar uppåt 9 000 kronor. Vi bokade sön – mån och fick finare rum, mer mat och tidig incheckning för mindre än halva priset. Lek runt med datum och boka på udda dagar. Ett tips!

All time high

Just ja. Vi nådde nytt ATH och passerade 1,8 msek för någon vecka sedan. Nu har det backat något men det är ju så detta med att investera pengar på börsen ser ut.

Jag lämnar er med ett visdomsord från JL Collins

“It’s a big beautiful world out there. Money is a small part of it. But F-You Money buys you the freedom, resources and time to explore it on your own terms. Retired or not. Enjoy your journey.”

JL COllins  The Simple Path to Wealth:

Trevlig helg!

Signatur