Så var det äntligen dags att önska gott nytt år och att förpassa denna skitstorm som kallas år 2020 till historien. Sällan har jag sett fram så mycket mot ett nyår som detta. Snart, snart.

Vi avslutar året precis som vi spenderat större delen av året – bara vi tre i familjen. Det känns fint och jag ser fram emot att snart få dra igång matlagningen och kanske smutta på en finöl.

gott nytt år
Knall anno 2019. Då var vi lyckligt ovetande om skitstormens år.

Året som gått har varit en prövning nästan från början till slut. Covidbajset, bilstrul, mormor dog, vi har varit sjuka, oro, kan inte träffa familj eller vänner, isoleringen. Samtidigt, precis som livet alltid är, har det varit många fina stunder också. Insiktens år och framåtblickarnas år kanske man också kan säga. Vi har lärt känna oss själva bättre och vi försöker ta med allt detta in i framtida planer.

Jag tänkte mig på en lite mer omfattande sammanfattning av vårt år. Bloggen fungerar också som en dagbok så det kommer ni få varesig ni vill eller ej 🙂

Kan bjuda på en liten anekdot från idag som får symbolisera skitstormen 2020. Igår bytte jag två gjutjärnsrör som läckte i garaget. Takavvattning och avloppstam från kök och toa/bad på övervåningen. Tro fan att skiten läckte och bokstavligt läckte ut. Så idag blev det att ta på masken åka och köpa en annan koppling på Hornbach. Nu är det tätt och jag får se om det blir en Hygglohyrning av en ozongenerator eller om doften lättar…

stambyte
Före
gott nytt år
Varning och komihåg till familjen.
byta gjutjärnsstammar
Efter. NU är det tätt.

Hoppas ni får en fin kväll. Gott nytt år!

Ps. ta en koll på fru EB´s nyårsinlägg. Hon är klok och väcker hopp inför framtiden. Det mesta blir ändå bättre på det stora hela och för de stora massorna. Vi kan göra ännu mer för att hjälpa.

Signatur