Vägen mot FIRE / ekonomisk frihet / oberoende och ett liv i linje med personliga värderingar.

Sjukstuga

Sjukstuga igen. Ja vad ska man säga… Fru IGMR hade ett par ok dagar sedan åkte hon dit igen, precis som jag gjort en vecka innan.

Vi är fortfarande verkligen inte bra. Oändlig trötthet, tung i huvudet med huvudvärk, allmän sjukdomskänsla, lungorna, lite yrsel, hjärtklappning så fort man går upp för trappan, hackande torrhosta då och då. Jag började känna mig lite kass den 20 mars så det börjar bli långdraget detta. Frånsett en lunginflammation som var riktigt illa i samband men att jag gick i väggen är detta absolut det sjukaste jag varit någonsin.

Hoppas på en ljusning och anar kanske den lite igår och idag, om än väldigt lite.

Bilen har fått körförbud eftersom jag inte tog mig iväg till bilprovningen. Ett gäng fröer är på väg hem eftersom jag längtar att sticka ett par friska gubbahänder ner i den skånska myllan. Solen skiner och vi stretar på.

This week in Virology är en podd jag fått upp ögonen för. Här kommer ett bra avsnitt som är mycket informativt om vad vi har att göra med.

Ta hand om er, tänk själv och ta det lugnt med sociala interaktioner. I avsnittet ovan rekommenderar de att man behandlar alla som om de vore smittade samt antar att man är det själv.

Signatur

14 kommentarer

 1. Lupinerna

  Krya på er! Låter väldigt otrevligt denna sjuka.

 2. Flow FI

  Krya på er! Efter pesten kommer solsken!

  • HerrIGMR

   Solen lyser som bara den ute. Kan njuta av den till 60%!

 3. Skogsanna

  Det låter som den typiska beskrivningen av covid-19 enligt flera andra bloggar. Ta det lugnt och vila ordentligt!

  Jag var en vända till stan idag på ärenden och hämtade mat på Willys men jag blir helt slut i huvudet av att tänka på var jag är, gör och var jag har händerna.

  Krya på dej och familjen ???

  • HerrIGMR

   Jo i kontakt med min astmaläkare och 1177 menar de också att det är covid-19 vi har. Vi vilar som bara den. Tror faktiskt att jag har svart bälte i att vila nu 😉

   Ja håll labbarna från ansiktet och marinera dem i handsprit. Det är mycket nu!

 4. Kristoffer

  Styrkekramar – dina inlägg berika precis som vanligt!

  • HerrIGMR

   Tack! 🙂

 5. Sanne Dahl

  Det låter jobbigt. Krya på er.

  • HerrIGMR

   På benen igen men fasen vad detta varit tufft. Vi är fortsatt rätt påverkade men som sagt – på benen igen.

 6. Leif

  Antagligen har ganska många redan råkat ut för COVID-19. Själv hade jag lite ont i halsen under ett par dagar för någon vecka sedan samt kände mig lite tröttare än vanligt.

  Om man ska tro på info från Kina så verkar de med blodgrupp A råka mest illa ut medan de med blodgrupp B och 0 får mildare symptom.

  • HerrIGMR

   Hallå. Ja jag tror många fått skiten redan. Har också sett detta med blodgrupp och det vore intressant att veta vilken man har…

 7. Sigrid

  Jag tror att jag hade det i slutet av februari. Aldrig haft så hög feber och hade samtliga övriga beskrivna symtom utom svårt att andas.
  Vi var tre som insjuknade samtidigt och jag blev sjukast. Jag har blodgrupp A.

  Vad skönt att höra att ni mår bättre.

 8. Linda Larsson

  Fy vad otäckt det låter. Hoppas ni kommer tillbaka på benen snabbt.

Kommentera