Sjukstuga igen. Ja vad ska man säga… Fru IGMR hade ett par ok dagar sedan åkte hon dit igen, precis som jag gjort en vecka innan.

Vi är fortfarande verkligen inte bra. Oändlig trötthet, tung i huvudet med huvudvärk, allmän sjukdomskänsla, lungorna, lite yrsel, hjärtklappning så fort man går upp för trappan, hackande torrhosta då och då. Jag började känna mig lite kass den 20 mars så det börjar bli långdraget detta. Frånsett en lunginflammation som var riktigt illa i samband men att jag gick i väggen är detta absolut det sjukaste jag varit någonsin.

Hoppas på en ljusning och anar kanske den lite igår och idag, om än väldigt lite.

Bilen har fått körförbud eftersom jag inte tog mig iväg till bilprovningen. Ett gäng fröer är på väg hem eftersom jag längtar att sticka ett par friska gubbahänder ner i den skånska myllan. Solen skiner och vi stretar på.

This week in Virology är en podd jag fått upp ögonen för. Här kommer ett bra avsnitt som är mycket informativt om vad vi har att göra med.

Ta hand om er, tänk själv och ta det lugnt med sociala interaktioner. I avsnittet ovan rekommenderar de att man behandlar alla som om de vore smittade samt antar att man är det själv.

Signatur