Så är det i det IGMRska hushållet just nu. Saker faller samman och går sönder. Börsen rasar också så vad passar inte bättre än att jag lajvar/kör generalrep på apokalyps med nedstängning av vatten och värme. Vi saknar just nu både och. Varför? Jo vi byter gamla fjärrvärmeväxlaren som inte håller rätt värme till tappvattnet längre.

Så jag har kokat kaffe och hällt det på termos, fyllt dricksvattenflaska och lagt i kylen, tänt en brasa, fyllt hinkar med vatten så att jag kan ”spola” i toaletten samt får käka matlåda. Jag har det riktigt fint här framför brasan med jobbdatorn i famnen men det ska bli skönt när det är klart.

Utöver den gamla fjärrvärmeväxlarens utdragna dödskamp har vår nästan nya stavmixer och luftavfuktaren i källaren tackat för sig. Inget håller för evigt…

Så värmeväxlaren löser sig idag men jag måste få tag på en vettig avfuktare inom kort.

Vikten av att ha en buffert!

Signatur