*poddtips med JL Collins längre ner i inlägget*

Ytterligare en dag hemmavid. Studiedag för lilleman samt att både jag och fru IGMR har möjlighet att arbeta hemma. Denna möjlighet har vi utnyttjat.

Sista pusselbiten i att klara oss hemmavid utan att behöva gå till affären på en månad (om det skulle behövas) ordnades idag. Jag och IGMR junior gick iväg till lokala Ica för att köpa smör och socker.

Nu har vi inte varit fysiskt i en affär på ett par veckor så jag blev minst sagt förvånad av två saker.

  • Varför är affären full med människor som är klart över 70 år? Det var inga storhandlingar heller utan någon kom glad i hågen med tre frukostbullar till kassabandet. Inte rätt läge att fräsa ner till affären för att köpa tre källarfranskor om man är just 70+. STANNA HEMMA!

”Vad gör alla gamla här pappa? Är inte det farligt för dem?”

igmr junior
  • Pastan och toapappret. Ja ni ser…
Pastahyllan. Ho-ho *eko*

JL Collins kommenterar marknaden

Idag trillade det in ett intressant poddavsnitt från Bigger Pockets där JL Collins med lugn stämma kommenterar marknaden. Ett lyssningstips från IGMRs.

I övrigt fortsätter vi att kanalisera extrapengar till marknaden. Det trillar in lite pengar nu från fru IGMRs extraknäck, cashback och några Traderaauktioner. Allt går in i sparandet. Snart kommer skatteåterbäringen och de pengarna kommer också kanaliseras till ISKn.

Till sist – ta hand om er och hör av er till nära och kära. Har ni människor i er närhet som är äldre eller sjuka, familj eller grannar, erbjud er att handla eller att beställa hem mat till dem. Det är som sagt inte läge nu att springa i affärer för varken sjuka eller äldre. Vi måste vara solidariska och inse att allt inte handlar om oss själva.

Intensivvården är en begränsad resurs och sjukvården med personal måste orka. I övrigt gäller mitt föregående inlägg fortfarande.

Signatur