Så kom den, första förkylningen för säsongen. I onsdags på jobbet märkte jag den där härliga overklighetskänslan där man går i en bubbla. Det var klippt och jag fick masa mig hemåt och bädda ner mig.

De senaste dagarna har jag mestadels kört horisontalläge med vissa vertikala avbrott. En 45 graders har jag har också fått till i TV-rummets soffa när jag fullkomligt slukat dokumentären Wild Wild Country.

wild wild country netflix
IGMR rekommenderar

Har ni sju timmar över är ni in for a treat. En dokumentär över sju timmeslånga avsnitt om Ted Gärdestads ”sex-sekt”. Just Ted ser man inget av utan fokus ligger på hur de tar över en konservativ småstad, försöker ta över hela countyt, det blir våldsamheter, deras hotell sprängs, en stad blir förgiftad av salmonella och mycket mer. Ett rikt persongalleri och en otroligt spännande historia. Det finns så mycket bildmaterial från perioden och från Rajneeshsekten att det i princip, tillsammans med intervjuer, bär hela storyn. Ett tidsdokument.

Ni hittar den här.