Vi uppgraderar till WordPress – ha tålamod.

Jag är som sagt inte helt kry och det kanske påverkade detta något förhastade beslut. Idag fick jag feeling och registrerade www.iblandgormanratt.se och började med WordPress. Jag är varken superdålig eller superbra på detta med data så jag hoppas att ni har tålamod med mig.

Jag har flyttat över allt från gamla bloggen till denna, inklusive kommentarer. Vissa saker ser inte helt ok ut än men jag jobbar på det och det är work in progress (ville inte pappaskämta om ”ursäkta röran…”).

Hittar ni något som är helt uppåt väggarna – släng gärna in en kommentar så ska jag, med mina begränsade kunskaper, försöka killgissa mig till hur man löser det på bästa sätt.

Hoppas ni gillar nya designen. Jag ska försöka hålla det lite cleanare även om det kanske dyker upp någon reklam här och där. Bilden i rubriken är från när jag och Fru IGMR gifte oss 2012 och bilade runt i västra USA. En underbar resa där frihetskänslan var stor.