Vägen mot FIRE / ekonomisk frihet / oberoende och ett liv i linje med personliga värderingar.

Mer gratis cashbackpengar på Miljonlotteriet.

Jag fick några mail igår om cashback, superweek och Miljonlotteriet på Mybonus.

Superweek verkar vara något flera cashbacksajter kör med extra bra återbäring. Dessa tillfällen är bra att utnyttja för t.ex. apotek och för att köpa linser. Apoteket har tex 20% på ett köp + 8% cashback. Bli dock inte fartblind utan se till vad du faktiskt behöver och utnyttja då cashback.

Hursomhaver – frågan som ställdes var om Miljonlotteriet och om jag nyttjat den kampanjen. 300 kr cashback om man tecknar sig för en prenumeration för 149 kr. Jag har utnyttjat den och skrapat mina sex lotter (vann inget). Tittar man på deras hemsida verkar det inte som om man kan säga upp sin prenumeration annat än via telefon.

miljonlotteriet och cashback på Mybonus.
Fina gratispengar via cashback!

Jag använde deras kontaktformulär för generella frågor då jag avskyr att behöva ringa om uppsägningar och det gick bra. Imorse fick jag bekräftelse på att min prenumeration var avslutad. 151 kr gratispengar för högst 10 minuters knappande på tangentbordet. Ett annat sätt att säga upp prenumerationen är att använda minatjänster.se. Genom dem kan du också säga upp prenumerationen.

Andra bra kampanjer som jag också utnyttjat är Fortum 400 kr för att sedan byta till fixael.nu 300 kr en månad senare.

Ps. Jag ser att Cashbackshopping.se har samma kampanj + en biobiljett. Jag rekommenderar dock inte dem då jag har haft problem med att få cashbacks godkända och att det tagit över fyra månader att ta ut pengarna.

Vill du läsa fler av mina inlägg om cashback? Tryck här.

6 kommentarer

 1. Spargrisen

  Var det bara att avregistrera prenumerationen direkt eller behövde du vänta på något villkor först? 🙂

  • Anonym

   Jag avregistrerade direkt, fanns inga villkor som sa något annat.

  • Anonym

   (vad jag kunde läsa mig till) 🙂

 2. Mike90

  Hej. Provade också på detta, men jag beställde lotterna digitalt och betalade endast 1kr. Ska man inte betala 149kr? Följde bara stegen, var det samma för dig?

 3. Mike90

  Nu såg jag att de hade dragits 149kr från banken och sedan fick jag 6 skraplotter digitalt. Till nästa fråga, hur gjorde du för att avsluta prenumerationen? Gjorde du det direkt eller väntade du en viss tid?

  Tack på förhand

  Mvh
  Mike

  • Anonym

   Hallå. Jag använde formuläret som ligger längst ner på denna sida: https://www.miljonlotteriet.se/sv-SE/Kundcenter.aspx

   Logga in med Bank-ID och gå in på meny Övrigt->Kontakta oss->Kundcenter.

   Jag valde att "fråga om" "övrigt". Där skrev jag bara jag ville säga upp prenumerationen omgående och att de skulle bekräfta. Kundnummer var redan ifyllt. Smidigt. Bekräftelsen kom på mail dagen efter.

Kommentera