Jag fick några mail igår om cashback, superweek och Miljonlotteriet på Mybonus.

Superweek verkar vara något flera cashbacksajter kör med extra bra återbäring. Dessa tillfällen är bra att utnyttja för t.ex. apotek och för att köpa linser. Apoteket har tex 20% på ett köp + 8% cashback. Bli dock inte fartblind utan se till vad du faktiskt behöver och utnyttja då cashback.

Hursomhaver – frågan som ställdes var om Miljonlotteriet och om jag nyttjat den kampanjen. 300 kr cashback om man tecknar sig för en prenumeration för 149 kr. Jag har utnyttjat den och skrapat mina sex lotter (vann inget). Tittar man på deras hemsida verkar det inte som om man kan säga upp sin prenumeration annat än via telefon.

miljonlotteriet och cashback på Mybonus.
Fina gratispengar via cashback!

Jag använde deras kontaktformulär för generella frågor då jag avskyr att behöva ringa om uppsägningar och det gick bra. Imorse fick jag bekräftelse på att min prenumeration var avslutad. 151 kr gratispengar för högst 10 minuters knappande på tangentbordet. Ett annat sätt att säga upp prenumerationen är att använda minatjänster.se. Genom dem kan du också säga upp prenumerationen.

Andra bra kampanjer som jag också utnyttjat är Fortum 400 kr för att sedan byta till fixael.nu 300 kr en månad senare.

Ps. Jag ser att Cashbackshopping.se har samma kampanj + en biobiljett. Jag rekommenderar dock inte dem då jag har haft problem med att få cashbacks godkända och att det tagit över fyra månader att ta ut pengarna.

Vill du läsa fler av mina inlägg om cashback? Tryck här.