Jag har tidigare outat att det planeras en FIRE träff i Skåne den 12 oktober. Detaljerna börjar nu klarna och tiden är satt till 14-18. Platsen är ungdomens hus i Malmö på Norra Skolgatan 10B.

I detta, Ungdomens hus, har vi bokat en, enligt bilderna, ganska deprimerande konferenslokal med whiteboard och allt. Jag tänker att det är en perfekt plats att prata frihet och FIRE.

Fire Träff
Hamnen i Sveriges tredje största stad. I just denna stad hålls Camp FIRE Süd 12okt.

Jag vet, for a fact, att Fru EB har dragit på sig spenderbyxorna och bokat förstaklass ner till Malmö. Fru EB, UtdelningsbagarenFri2032 och jag är de bloggare som jag vet kommer dyka upp. Programet är inte helt spikat men bagaren har lovat att baka något gott, Fru EB kommer göra en dragning om FIRE och jag och Fri2032 kommer sitta med en varsin bulle i handen och glädjas över gratis bakverk.

Med detta korta inlägg vill jag bara meddela att denna FIRE träff blir av och att det kommer komma en officiell inbjudan med poster och allt.

Alla är förstås välkomna.

Signatur