Jag hackar mysteryshoppingen – Nu ska ni få höre.

Igår gjorde jag ännu ett mysteryshoppinguppdrag, denna gång en provkörning av en ny Renault. Biluppdragen är välbetalda och detta gav en ersättning på 600 kr innan skatt. Tidsåtgång för just detta uppdrag är kanske 1,5 timmar totalt och gjordes på en långlunch.

Förutom detta uppdrag hade jag även ett uppdrag på en Rustabutik vilket inte är så välbetalt men man får milersättning. Hmm tänker jag då. Hur skulle det vara om jag styr Renaulten mot Rusta? Sagt och gjort gjorde jag detta och cashade in milersättningen trots att min Ford stod och vilade på Bilias kundparkering. Ett mysteryshoppinghack signerat herr IGMR alltså.

Denna veckan är ganska intensiv med mysteryshopping. Det är för mycket just nu och jag måste tagga ner med mysteryshoppingen framöver. Inte sluta men lugna mig till kanske ett besök iveckan. Dels slår jag i taket för brytpunkten för statlig skatt och dels taket för ork. Jag har ju en familj, renovering av tvättstuga och ett ömtåligt sinne att vårda också.

Detta är veckans mysteryshopping:

Renault – provkörning.
Mini – provkörning.
Rusta – butiksbesök.
Citroen – bilservice. Min far agerar hantlangare här och får sin Citroen servad gratis + 500 kr i lön och jag får hittelön för att jag hittade en Citroenägare.
Synsam – Fru IGMR får en gratis synundersökning (hon har skjutit upp det i ett år så det var i rättan tid) till ett värde av 399 kr + 140 kr i lön om jag inte missminner mig.

Förra veckan hade jag två Apoteksbesök á 120 kr där jag skulle hämta ut recept. Inga problem för denna medlem av astmakören. Recept finnes alltid liggande.

Men som sagt – jag taggar ner lite på mysteryshoppingen nu till några uppdrag i månaden, inte några i veckan.

Update: På allmän begäran. Jag mysteryshoppar via Daymaker och Better Business. För den intresserade är det bara att anmäla sig och köra igång.

hackar mysteryshoppingen
Knappa 300 000 kr skulle de ha för denna frihetsmaskin. Vilken frihet då frågar sig herr IGMR?
Signatur