Fru Efficient BadassRikatillsammans. På allmän begäran finner ni idag en intervju med grymma Fru Efficient Badass på Rikatillammans. Jag har precis söndagslyssnat mig igenom intervjun i horisontalläge.

En bra intervju och en skön nyansering av FIRE och ett icke svartvitt synsätt på just FIRE eller livet i sig. Minimalism, ”ett år i taget tänk”, slakta heliga kor och att det aldrig är för sent att börja.

Intervjun finns på Rikatillammans.se och på deras Youtubekanal

Mitt sparår

Fru EB är också aktuell med hennes nya bok ”Mitt Sparår” vilken du hittar här eller på Bokus.

Det är en bok som är uppbyggd som en kalender där du varje månad utmanas inom ett specifikt område. Månaden bryts ner i enkla uppgifter per dag. Tanken är att du ska kunna genomföra dem även om du jobbar heltid och har fullt upp med familjelogistik. 

Fru EB

Ett söndagstips från mig till er.

Själv tänkte jag eventuellt ge mig på att byta multiremmen på vår Seat Leon. Den gnisslar litt. Det kan också bli så att jag bara skrotar runt i trädgården.

Kram!

Signatur