Så var vår årliga nyårsgrillning med vänner avklarad och förberedelserna inför kvällens festligheter skall strax starta. Även om man ibland inte är sugen på bila iväg för att stå och frysa är man ändå tacksam att få träffa alla. Det är också extra viktigt nu då IGMR junior har glömt bort många av våra lite mer perifera vänner som vi ändå träffade då och då – innan pandemin. De är som främlingar för honom nu och så vill vi inte ha det.

gott nytt
En nyårsbrisad anno 2019

Nyåret kommer bli en lugn kväll för oss med god mat och lite fyrverkerigloende kring tolvslaget.

Jag gillar nyår. Kanske inte som festkväll men nystarten. Det är också hoppfullt med ett nytt år även om 2023 inte ser ljusast ut. 2022 har varit fint på många sätt men ett för många tufft år. Det lägger jag med glädje bakom mig.

2023 är hopp. Men ljuset återkommer. Trädgården och frösådderna kommer igång om inte allt för länge. Jobbmässigt går jag också in i en lugnare period.

Så – vad skall inmundigas ikväll? Det blir rökta räkor med aioli från lokala fiskhandlaren till förrätt. Risotto med tryffel och pilgrimsmusslor till huvudrätt och en hemmagjord Tiramisu till efterrätt. Gott men inte speciellt arbetskrävande.

Vi önskar er alla ett gott nytt år. Gå inte nära blindgångare och ta hand om varandra. Vi ses 2023!

Signatur