Födelsedag. Idag fyller den här gamla apan år. Någonstans halvväggs genom livet (förhoppningsvis) och generellt sett på en bra och trygg plats i tillvaron. Mycket finns det att vara glad och tacksam för. Mycket finns det som jag fortsatt känner pirr inför, vill lära mig och utforska.

Idag är jag ledig och ska tuta iväg till vår Österlenstomt och såga ner lite Tysklönnar och generera lite ved. Solen skiner och det är vindstilla. Perfekt. Ikväll familjemys med god mat och troligtvis något avsnitt Idol.

Tänkte ge två boktips som jag fått mycket tankar och värde av den senaste tiden.

Sam Harris : Waking up

Arthur C Brooks: From Strenght to Strength

Sam Harris har öppnat mina ögon för meditation på ett annat sätt och då främst genom hans app med samma namn. Fantastiskt värde. Appen går att köpa med Friskvårdsbidrag. Arthurs bok ”Finding Success, Happiness and Deep Purpose in the Second Half of Life” läser jag nu och det finns massor att ta med sig framåt.

Födelsedag
Föllsedagspresent. Helg i Köpenhamn. Här matpaus på fantastiska Refshaleøen
Signatur