IGMR spellistor – musik är ett av mina absolut största intressen och vi har i princip alltid en spellista igång i det IGMRska huset. Denna helg är jag gräsänkling eftersom fru IGMR är på bissniss / pleasure resa i Milano. Jo jag tackar jag. Själv har jag fått massor med tid för mig själv som jag inte haft på väldigt länge. Tid som jag spenderat mestadels med musiklyssning.

På Spotify har jag ett gäng publika spellistor där jag bland annat satt ihop en lugn lista till er läsare. Den har kondenserats från min långa ”Tända av” spellista. Därav namnet ”Tända av #2”.

Jag har också en lång lista som jag jobbat på i många år som heter ”Nytt” där lägger jag in det som inte passar in i ”Tända av”, dvs icke lugna låtar. Nytt kan man hitta lite vad som helst i som tilltalar mig.

En relativ nykomling och som är anledningen till detta inlägg är en spellista som jag hoppas kommer förgylla någon av eders sommar – nämligen ”Gung!”. Den börjar starkt med FIRE kompatibla låten ”Bossman” men lugnar ner sig något med mer fokus på gammal rocksteady och reggae. Här återfinns också låten som spelades på IGMRs bröllop – magiska The Gaylettes ”That´s how strong my love is”.

Gung! är en riktigt fin sommarspellista. Eller varför inte förgylla städningen med lite gung?

Och till sist. Min 10 / 10 lista. Alla låtar som enligt mig är top notch.

Signatur