Fredag & cashbackerbjudanden. Det är fredag och för detta är jag mycket tacksam. Undertecknad är t r ö t t efter en intensiv helg förra veckan som spillde över till en intensiv vecka + motorsågskurs.

motorsågskurs
Undertecknad på motorsågskurs i veckan. Otroligt roligt.

Planerna för denna helg är att få ner tre stäppsalvior i soliga perennrabatten samt att kanske ta mig till en handelsträdgård och köpa lite mer torktåliga perenner. Kanske också så lite mer i mina odlingslådor. Annars bara familjemarinad, träning, axelrehab, god mat och, ogräsrens och solhäng i trädgården. Inga måsten.

Tänkte avsluta veckan med ett av mig numera ganska ovanligt inlägg – nämligen cashback. Jag nyttjar det fortfarande så fort jag handlar något men inläggen om erbjudanden kommer allt mer sällan i bloggen. Detta är för att jag tror att många har koll och att det var en nyare företeelse förr. Tänkte dock visa några av de bästa erbjudandena nu varav Albert är rätt grymt och kan nyttjas flera gånger.

Cashback

Cashback är en av våra många inkomstströmmar som puttas in i in i vårt sparande. De cashbacksajter vi använder är Mybonus och Refunder.

Vad är cashback?

Cashback är precis som det låter – pengar tillbaka. Går du in via en cashbacksajt och klickar dig vidare till den butik du vill handla i kommer du få tillbaka lite pengar, som en rabatt men du får den i efterskott och skattefritt.

Cashbacken är oftast en procentsats av totalsumman du handlar för men det kan också vara så att du får en fast summa pengar om du tecknar dig för en tjänst, typ ett elavtal, tidningsabonnemang eller liknande . Dessa tjänster kan du sedan avsluta (kolla villkoren) eller behålla om det är en bra tjänst. Vi brukar avsluta tjänsterna.

Cashback är alltså pengar i fickan, skattefritt, i och med att det räknas som att du får en rabatt på de köp du gör eller de tjänster du tecknar dig för.

Nedan är vår status för Mybonus och Refunder. Det blir pengar… På Refunder har vi också skaffat deras kreditkort med inbyggd cashbackboost när man handlar via dem.

Fredag & cashbackerbjudanden
Refunder
cashbackerbjudanden
Mybonus

Cashback & cashbackerbjudanden i detta nu:

  • Albert – Teckna dig och få 175 kronor cashback (snabb utbetalning). Kan göras flera gånger med olika mailadresser och kreditkort. Avsluta tjänsten 7 dagar efter.
  • Greenely – Teckna helt ok elavtal och få 500 kronor cashback. Någon månad senare tar du ett nytt avtal t.e.x. nedan.
  • Telge Energi – 550 kronor cashback för detta elavtal.
  • Göta Energi – 300 kronor i cashback och 500 kronor i rabatt på elen första året.
  • Sigmastocks – 100 kronor cashback på ny kund. Både jag och fru IGMR har gjort denna.
  • Betterwealth – Teckna dig, sätt in 100 kronor och få dels 100 kr i cashback samt 150 kronor gratis insatta på Betterwealth kontot. Dessa kan du sedan ta ut igen. Både jag och Fru IGMR har gjort detta och totalt 500 kronor intjänade.

Planer för helgen?

Signatur