Lysas intervju med IGMR – Idag vänder det. Från och med nu blir det bara ljusare och ljusare. Ljusare dagar är just något som ligger mig varmt om hjärtat. Ljusa dagar går att nyttja bättre och livet känns lättare. Ok nu tar det ett tag innan vi märker något men ändå. På pappret blir det ljusare från och med idag.

Nu tänker jag inte att försöka dra något skämt om att det blir ljusare och spartjänsten Lysa. Ville bara nämna detta om ljuset och dess återkomst.

NU till dagens ämne. Lysa.

Lysa

Vi har i snart fyra år nyttjat spartjänsten Lysa och är väldigt nöjda med dem. Större delen (65%) av vårt kapital ligger just hos Lysa enligt vår Investeringsfilosofi.

Tydligen har jag talat så gott om Lysa att jag privat, och via bloggen, lyckats värva närmre 40 personer till att starta ett sparande. Det tycker jag är väldigt roligt och inte bara för att jag och den värvade får rabatt på avgiften på Lysa. Också roligt för att Lysa är en bra tjänst. Håller man i över tid och månadssparar kommer man, över tid, att smiska de flesta aktiva investerare enligt statistiken.

Lysas fördelar är riskspridningen i och med indexfonder, väldigt låga avgifter (viktigt), enkelheten och sedan en viktig en – kursen uppdateras bara en gång om dagen. Det gör att livet inte bara blir att sitta och titta på börsgrafer.

IGMR på Lysas blogg

Tack vare att jag värvat så många har jag fått rabatt på Lysas avgift i nio år framåt. Detta uppmärksammar dem i en intervju med undertecknad på deras blogg.

Klicka här för att läsa intervjun med yours truly. Det är också ett bra tillfälle för mig att sprida detta som ligger mig så varmt om hjärtat – sparande och ekonomisk frihet, FI eller FIRE. Kärt barn har många namn…

Signatur