37 månader in i sparandet passerar vi nu 1 500 000 kronor. Detta skedde redan i förrgår men eftersom det var 1:a april då passar det bättre att skriva om det nu. Det är ju inget skämt.

1 500 000 kronor är mycket pengar men det är också mycket liv, kontroll och valmöjligheter. Summan representerar också att vi nu är 25% fria. En fjärdedel av resan är avklarad.

1 500 000 kronor
Det är nu ytterligare 221 kronor pga. en cashbackutbetalning.

Hur kan det gå så snabbt?

Vi tar en anekdot från dagen. Vi följde med vår son till en lekkamrat och fikade lite med vännens föräldrar utomhus i det fina vårvädret. De råkar ha en otroligt vacker vinranka som slingrar sig in under uterumstaket. En vinranka har vi pratat om att vi vill ha länge och kvinnan i sällskapet visade var man kan köpa stora uppvuxna vinstockar för 4 000 kronor.

Lite peppade men tveksamma snackade vi ihop oss hemma vid middagen. Jag tog en snabb scanning på marketplace och hittade en annons på en stor vinstock som skänktes. Vi hörde av oss och denna vinstock skall vi imorgon åka och gräva upp + transportera hem. Helt gratis.

Vi värderar våra pengar som om det vore vår tid – det är det ju också. Pengarna har vi fått eftersom vi har sålt timmar av vårt liv till en arbetsgivare. Vi är rädda om dessa timmar. Sakta men säkert vänder vi på´t och köper tillbaka vårt liv.

Nu har vi bara 75% kvar att köpa tillbaka.

Anledningen till detta livsköpande hittar du här. Hur det har gått tidigare hittar du här. Börsen går som jag vet inte vad. Vi får se om vi håller oss över 1,5 msek eller om vi ska neråt igen. Om detta siar di lärde och många killgissare.

Trevlig påsk på er!

Ps. Du har väl sett att Fru Efficient Badass har släppt en bok? Nedan hittar du hennes fina bok: “Sparboken: En konkret guide till ekonomiskt oberoende“. Recension kommer snart men du lär inte bli besviken om man får spoila lite. Köp eller varför inte be din lokala bibbla om att köpa hem ett ex?

Signatur