Ja vad ska man säga. Status juli 2020 innebär att vi kliver över miljonen i portföljvärde. Vi har nu sparat i 29 månader från att tidigare ha levt från lön till lön och detta känns helt jäkla otroligt.

Denna månad får vi bra löner vilket gör att vi kan spara mycket. Det tillsammans med ett att vi rensat ut och skickat ett par Sellpykassar, fått utbetalning av cashback samt försäljningar på Tradera gör att vi nu är miljonärer med ett par tusingars marginal.

status juli 2020
Jag är så j*vla stolt över att vi lyckats med detta.

Jag tänker inte gräva ner mig i sparkvoter och annat då jag sitter på ett supersvajigt mobilt WIFI i Västerviks skärgård. Istället ska vi packa ihop oss och åka iväg till en närliggande ort och kolla in ett galleri om det går att hålla avstånd.

Vi har haft, och har, en underbar tid här i Västervik, trots bilproblem, corona och en och annan skur. Promenader med morötter till hästarna, Tjustleden, solnedgångarna, tempot (lugnt), ett gammalt fia med knuff, god mat, bryggan, löpturer och marinering i familjemys.

Dessa solnedgångar knockar mig kväll efter kväll.

Om en dryg vecka börjar vi arbeta igen. Det känns lite vemodigt och jag önskar att jag kunde stanna tiden, eller i alla fall sakta ner den något.

Innan jag önskar en trevlig helg vill jag skicka med er en låt från det Australiensiska bandet ”Floodlights”. Deras ”Nullarbor” har rullat friskt i bilen och i högtalarna himmavid. Underbar video som får mig att bara vilja köpa en stor fyrhjulsdriven bil och dra på äventyr.

Nu så – trevlig helg!

Signatur