Ett snabbt inlägg innan familjen IGMR kastar sig i frihetsmaskinen för att åka norröver på utflykt. Vi ska klappa djur och gå på museum är det tänkt. Men först ett quick n dirty inlägg om cashback från MyBonus.

FlowFi och Utdelningsbagaren gjorde mig uppmärksam på att MyBonus har ett nytt bra erbjudande. Denna gång får man 50 skattefria kronor om man registrerar sig på Wish. Bor man i ett parförhållande eller om man skulle råka ha två mailadresser kan man kanske registrera sig på dessa. Det enda som krävs är namn och mail. Jag och fru IGMR har registrerat oss och därmed inkasserat 100 kr.

MyBonus Cashback
En liten tegelsten i frihetsbygget.

MyBonus fungerar som så att du kan tipsa vänner och annat löst folk via en tipslänk. Du får då 10% av deras bonus under ett år. Har du en vän, sambo eller annat kan du regga dig och sedan värva dem. Länken ovan är min värvningslänk och du får 50 kr om du registrerar dig via den. Sedan kan du som sagt själv bjuda in kreti och pleti och ge dem 50 kr i värvningsbonus.

Andra bra erbjudanden

Jag brukar nämna Fortum som ger 500 kr cashback. Den har vi själv nyttjat två gånger (genom att skriva över elabonnemanget på fru IGMR) och sedan FixaEl 300 kr. Även den är nyttjad X 2 av oss. GNP Energy 195 kronor står näst på tur.

Ownit bredband ger 150 kr och även den är utnyttjad av oss då de hade ett bra erbjudande på fiber till halva priset. Larm.se ger 66 kronor om man ber om en offert på larm och det finns inget köpkrav. Vi har nyttjat den och fått den utbetald.

Streamingtjänsten Hayu ger 35 kronor om man registrerar sig och sedan avregistrerar sig någon vecka senare. Återigen har vi testat och fått den utbetald.

Detta är inga jättestora pengar men det bidrar till helheten. Aggregation of marginal gains i praktiken vettu. Fördelen är också att det är just skattefria pengar då det räknas som en rabatt.

NU ska vi klappa djur.

Signatur