Vägen mot FIRE / ekonomisk frihet / oberoende och ett liv i linje med personliga värderingar.

Cashbackerbjudanden Mybonus

Ett snabbt inlägg innan familjen IGMR kastar sig i frihetsmaskinen för att åka norröver på utflykt. Vi ska klappa djur och gå på museum är det tänkt. Men först ett quick n dirty inlägg om cashback från MyBonus.

FlowFi och Utdelningsbagaren gjorde mig uppmärksam på att MyBonus har ett nytt bra erbjudande. Denna gång får man 50 skattefria kronor om man registrerar sig på Wish. Bor man i ett parförhållande eller om man skulle råka ha två mailadresser kan man kanske registrera sig på dessa. Det enda som krävs är namn och mail. Jag och fru IGMR har registrerat oss och därmed inkasserat 100 kr.

MyBonus Cashback
En liten tegelsten i frihetsbygget.

MyBonus fungerar som så att du kan tipsa vänner och annat löst folk via en tipslänk. Du får då 10% av deras bonus under ett år. Har du en vän, sambo eller annat kan du regga dig och sedan värva dem. Länken ovan är min värvningslänk och du får 50 kr om du registrerar dig via den. Sedan kan du som sagt själv bjuda in kreti och pleti och ge dem 50 kr i värvningsbonus.

Andra bra erbjudanden

Jag brukar nämna Fortum som ger 500 kr cashback. Den har vi själv nyttjat två gånger (genom att skriva över elabonnemanget på fru IGMR) och sedan FixaEl 300 kr. Även den är nyttjad X 2 av oss. GNP Energy 195 kronor står näst på tur.

Ownit bredband ger 150 kr och även den är utnyttjad av oss då de hade ett bra erbjudande på fiber till halva priset. Larm.se ger 66 kronor om man ber om en offert på larm och det finns inget köpkrav. Vi har nyttjat den och fått den utbetald.

Streamingtjänsten Hayu ger 35 kronor om man registrerar sig och sedan avregistrerar sig någon vecka senare. Återigen har vi testat och fått den utbetald.

Detta är inga jättestora pengar men det bidrar till helheten. Aggregation of marginal gains i praktiken vettu. Fördelen är också att det är just skattefria pengar då det räknas som en rabatt.

NU ska vi klappa djur.

Signatur
>

16 kommentarer

 1. HerrIGMR

  Just ja. Örkar inte skriva in i inlägget. Det finns ett nytt betalkort på marknaden som heter Rocker. Det får man 100 kr insatt på om man registrerar sig och skaffar det. Det har vi gjort X 2 och det är kostnadsfritt. Såg dock en klausul om att det måste finnas 100 kr på kortet. Alltså kanske man måste avsluta det för att kunna ta ut pengarna. Någon som gjort och har koll?

 2. tangowhiskeyman

  Tack! Snabba 50 kr där!

  • Herr IGMR

   Visst är det! Gött att du haffade dem!

 3. Fri i Norge

  Kul när det fylls på med nya erbjudanden! 50 kr för ca 2 minuters ansträngning är inte dumt 🙂

 4. The Dividend Story (@Dividend_Story)

  Stort tack för grymma tips som alltid 🙂

 5. Lars

  Mybonus lovade mig återbäring om jag spelade på LeoVegas & Casumo.
  Kom någon återbäring?
  Neeej….
  Däremot en massa bortförklaringar!
  Kommer jag använda Mybonus igen?
  Neej!
  Och nej!
  Och nej!

  • HerrIGMR

   Ja det där var inte kul. Jag gick också miste om min återbäring. Än värre var att jag skrivit inlägg om det och tipsat läsare. Trist även om de betalade tillbaka insatsen.

   Men samtidigt har jag plockat ut några tusen från MyBonus och de har generellt bättre erbjudanden är Refunder som jag också gillar. Refunder är seriösa och har aldrig strulat.

   Cashbackshopping och Cashback Ninja och allt vad de heter har jag sämre erfarenhet av.

   Sammanvägt är jag ändå mest för MyBonus med tanke på att man kan värva familj, vänner och så för att få in ytterligare några kronor. Sedan har de också bättre erbjudanden än Refunder.

   • Utdelningsbagaren

    Instämmer, Mybonus och Refunder är de jag också haft bäst erfarenhet utav.

 6. Hon

  Super! Tack för tipset 🙂 Blev lättförtjänta pengar det där

 7. Pappa Betalar?

  Hej IGMR!
  Klockrent. Ska fixa wish. Tack för tipset!

  Pappa betalar? Bloggen om privatekonomi

 8. Adam

  Jag skapade RewardNetwork med tanken att folk skulle kunna skapa passiva inkomster. Läs mer om vår provisionsmodell här: https://www.rewardnetwork.se/income?referral=196Eou
  Det skulle vara kul om ni är intresserade på ett samarbete

Kommentera