Vägen mot FIRE / ekonomisk frihet / oberoende och ett liv i linje med personliga värderingar.

Snart Camp FI – ses vi?

Snart Camp FI – Först och främst vill jag göra er uppmärksamma er på en nya blogg. Investeringsundersköterskan har lagt upp sitt första inlägg och det ser lovande ut. Jag ser fram emot att följa dem hennes framsteg.

Den 6 juni mellan klockan 14 och 17 kommer vi hänga på Bellmansro/Djurgården i Stockholm. Camp FI må låta lite stort och avancerat – det är det inte. Vi kommer vara där och nalla av Fru EBs dramatenlevererade cava och hoppas på att träffa likasinnade. Det är en barnvänlig tillställning och vår son på fem år kommer också vara där. Låt alltså inte eventuella barn hindra er medverkan.

En dryg vecka kvar alltså. Vi kommer upp den 5:e och åker hemöver den 8:e juni. När vi väl är i Stockholm vill vi passa på att träffa vänner och gå på några museum.

Vi har planerat att ta oss uppåt landet med bil eftersom tåg ToR Skåne – STHLM skulle kostat vad halva vår Kroatienresa kostade, närmre 4000 kronor. Det är inte försvarbart. Vi vill åka tåg eftersom det är snabbare, säkrare och miljövänligt. Jag är dock inte beredd att betala 3000 kronor mer för detta.

Snart Camp FI
Snart Camp FI!

Ses vi?

12 kommentarer

 1. Investeringsundersköterskan

  Stort tack för omnämnandet ? Har hängt här på ekonomi- och FIREbloggarna ett par år och känner att nu är det dags för mig.
  Mvh
  Investeringsundersköterskan

  • Anonym

   Varsågod. Det är otroligt givande att läsa om andra människors resa – därmed ser jag fram emot att läsa din blogg 🙂

 2. Vad är livskvalité?

  Hmmm, tål att tänkas på. Undrar vilka som kommer att vara där? Jag är nog en väldigt vanlig person som varken kommer att anlända i: frack, smoking, eller monockel med tillhörande cigarr.

  • Anonym

   Vi är rätt vanliga åsså – det har alla FIREfölk vi träffat varit också. Skillnaden är att det är cut the crap folk. Man kan börja prata värden i livet efter tre minuter. DET gillar jag. Kom och skaka tass vetja! Jag bjuder på Fru EBs cava!

 3. Vad är livskvalité?

  Coolt 🙂 Men hur hittar man er? Går man runt och skriker sitt nick 😉

  • Anonym

   Jag skulle tro att Fru EB tar ton. Jag kommer vara vid hennes sida då vi drullar dit tillsammans. Skicka mig ett mail så kan vi ju möta upp innan om du vill 🙂

 4. Vad är livskvalité?

  Låter bra! Blir första gången man kliver ur skalet som VÄL 🙂 Det blir jeans och skjorta alltså, och får se om jag får igång min jäst/surdeg – hade varit roligt att ta med nybakt. Just nu har mina bröd blivit crap. När jag och flickvännen gjorde slut skrotade jag bakningen ett tag, detta eftersom jag bakade primärt åt henne. Tack för dina varma kommentarer, och skall försöka att komma.

  https://minkvalite.blogspot.com/2018/12/har-hittat-min-livskvalite.html

  • Anonym

   Nom! Nu är vi din nya familj och vi gillar bröd!

   Tänk på att jag är en introvert jäkel men kommer ändå. Det är otroligt kul att träffa likasinnade – vi är en klar minoritet.

 5. Anonym

  Ser så fram emot den här träffen- trots att jag är introvert och anonym i dessa kretsar. Det är gott betyg till din och Fru EB:s blogg som tillsammans med alla andra FIRE bloggar är daglig inspiration! Jag tar med make och 2 barn och cava 🙂
  Mvh
  Fru Fox

  • Anonym

   Vad glad jag blir! Om du inte känner igen mig är jag den långhårige karln som tjuvdricker fru EBs cava.

   Glad att kunna inspirera till något gott – det är hela tanken med bloggen även om den handlar mest om undertecknads bravader.

 6. Anonym

  Och det är ju bl.a. bravaderna som är intressanta!
  Toppen, då hoppas jag kunna lokalisera dig 🙂

Kommentera