Snart Camp FI – Först och främst vill jag göra er uppmärksamma er på en nya blogg. Investeringsundersköterskan har lagt upp sitt första inlägg och det ser lovande ut. Jag ser fram emot att följa dem hennes framsteg.

Den 6 juni mellan klockan 14 och 17 kommer vi hänga på Bellmansro/Djurgården i Stockholm. Camp FI må låta lite stort och avancerat – det är det inte. Vi kommer vara där och nalla av Fru EBs dramatenlevererade cava och hoppas på att träffa likasinnade. Det är en barnvänlig tillställning och vår son på fem år kommer också vara där. Låt alltså inte eventuella barn hindra er medverkan.

En dryg vecka kvar alltså. Vi kommer upp den 5:e och åker hemöver den 8:e juni. När vi väl är i Stockholm vill vi passa på att träffa vänner och gå på några museum.

Vi har planerat att ta oss uppåt landet med bil eftersom tåg ToR Skåne – STHLM skulle kostat vad halva vår Kroatienresa kostade, närmre 4000 kronor. Det är inte försvarbart. Vi vill åka tåg eftersom det är snabbare, säkrare och miljövänligt. Jag är dock inte beredd att betala 3000 kronor mer för detta.

Snart Camp FI
Snart Camp FI!

Ses vi?

Signatur