The path to enlightment is getting a fucking mullet

Bold giant mind

The path to enlightment is getting a fucking mullet

Så vad är nu detta för snack om att vägen till upplysning är en fucking mullet (en jävla hockeyfrilla på Svenska)? Jo det ska jag berätta. För några månader sedan sprang jag på ett Youtubekonto som är i princip helt okänt. Bold Giant Mind är en kille i Toronto, Kanada, som lämnat sitt kontorsjobb och börjat köra Uber istället. Nu har han sadlat om igen och jagar drömmen om att representera Mexico i vinterOS. Denna satsning finansierar han med att arbeta på ett pizzaställe och verkar bara så himla nöjd.

På kontoret var han tvungen att klä sig corporate och bry sig. Nu kan han skaffa en hockeyfrilla och låta frihetens vindar susa genom håret. Han känner sig fri.

I en annan video pratar han om att ingen värderar frihet, det finns knappt med i kalkylen. Det är jobbet, huset, resorna och annat som värderas högt. Riktig frihet, den som finns med dig i vardagen, den som genomsyrar allt verkar inte finnas på den allmänna kartan. På vår FIREkarta finns den dock som en stor fet röd prick. Dit ska vi.

Jag ger er, Bold Giant Mind och önskar eder en fantastisk helg i vårsolen. Håll igen på alkoholen – på måndag är det L Ö N E C A V A igen. Vi har fått in nya friska skånepesetas kommer knappt hinna landa på lönekontot innan de förs över till vår ISK. Sedan fylls de frostiga glasen som legat i frysen med lönecava och dopaminchocken kan börja. På måndag that is.

Varför FIRE? Ja varför inte?

Signatur