Fredagsmuzik – Ni som har spetsat öron och ögon kan härleda denna bloggs namn till en låt med nästan samma namn.   

Musik är viktigt för mig och är med mig nästan alltid. Det finns alltid en låt som sätter ord på det du känner, låtar knutna till viktga minnen och människor, låtar när allt är mörkt, låtar som inte går att sitta still till, låtar där bilen i princip blir självkörande och låtar som inte går att tröttna på.  

Det slog mig idag vilken FIRE kompatibel och bra text Dolly Partons ”9 to 5” har.  Dagens tips är alltså att dra på denna godbit, upp med volymen och lyssna noga.

För övrigt säger legenden att Dolly skrev Jolene och I will always love you samma dag. Det är inget dåligt dagsverke…

Jag tänke också passa på att meddela eder alla att jag uppdaterat mina två, för er, speciellt kurerade spellistor.

Tända av – passar att ta det lugnt till (jag gillar att ta det lugnt) men även till middagsbjudningen.

Camp FI Sweden – den inofficiella spellistan till sommarens stora happening.

Signatur