Family matters – Familjen först heter det och just nu får vi prioritera familjen. En familjemedlem som jag har hand om har det tufft i värmen. Hjärtsvikt med allt vad det innebär och en ålder som börjar närma sig tresiffrigt.

När vårdboendet ringde i förrgår stod vi och packade inför Camp FI. Det blev ganska snart tydligt att vi får ställa in vår medverkan på dagens begivenheter och istället finnas tillgängliga här i Skåneland.

Det är tråkigt att behöva meddela att vi inte kommer då jag hade velat vara med på det första av många Camp FIs. Ibland blir det så här men nästa gång ska vi vara med.

Jag såg på Fru EBs insta att hon har rustat sig till tänderna med Cava och annat gott. Min Camp FI spellista kommer ljuda över Stockholm och ni kommer få en rikigt fin och varm dag. Kanske, kanske får ni också smaka av Fri 2032s rabarberpaj.

Jag önskar er en riktigt fin dag på Djurgården och ser fram emot anonymiserade bilder på er alla.

Signatur